Prins Gabriel:

Deler nytt bilde
av bursdagsbarnet

Den svenske prinsen fyller fem år i dag.

STOLTE: Prins Carl Philip og prinsesse Sofia er stolte trebarnsforeldre. Foto: Fredrik SANDBERG / TT News Agency / AFP / NTB
STOLTE: Prins Carl Philip og prinsesse Sofia er stolte trebarnsforeldre. Foto: Fredrik SANDBERG / TT News Agency / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av sine syv år som mann og kone har prins Carl Philip (43) og prinsesse Sofia (37) rukket å bli foreldre til tre gutter.

Prins Alexander kom til verden i 2016, prins Gabriel året etter, mens sistemann, prins Julian så dagens lys i mars i fjor.

Onsdag fyller prins Gabriel fem år, og i den anledning har de stolte foreldrene delt et nytt bilde av bursdagsbarnet på sosiale medier.

«I dag feirer vi vår fine og ydmyke Gabriel på 5-årsdagen», skriver prinseparet til innlegget av den søte jubilanten.

Sist måned delte prins Carl Philip og prinsesse Sofia også et koselig familiebilde av seg selv og sønnene sittende på en eng omringet av prestekrager.

«Familien vår vil ønske dere alle en herlig sommer!» lød teksten.

Hertug av Dalarna

Det var altså 31. august 2017 at prins Gabriel ble født. Fødselen gikk fort, ifølge prins Carl Philip, som den gang takket sykehuspersonalet for å ha blitt tatt godt imot.

- Vi er så glade. Han er kjempesøt, og virker som en sjarmerende liten gutt. Vi er veldig glade, uttalte han til pressen etter fødselen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.