Deler nytt bilde

Kronprins Haakon er å se sammen med andre kongelige.

KONGELIG BUKETT: Etter bryllupet i Jordan forrige uke, har det blitt delt flere bilder av gjestene. Foto: The Royal Hashemites Court
KONGELIG BUKETT: Etter bryllupet i Jordan forrige uke, har det blitt delt flere bilder av gjestene. Foto: The Royal Hashemites Court Vis mer
Publisert

For en uke siden ble det holdt et storslått bryllup i Jordan, da landets kronprins Hussain (28) giftet seg med saudiarabiske Rajwa Alseif (29).

Gjestelisten var ikke å kimse av, da både førstedame i USA, Jill Biden (72), og en rekke europeiske kongelige, som vår egen kronprins Haakon (49), var blant de oppmøtte.

Etter bryllupet har det blitt delt en rekke bilder, og videoer av prins William (40) og prinsesse Kate (41) har rukket å gå viralt.

Onsdag deles også et gruppebilde av gjestene.

En rojal verden samlet

Selv om flere uteble fra bryllupet, som kronprinsesse Mette-Marit (49), var det en stor bukett som sto samlet på et bilde som nå er delt og omtalt av blant andre People.

På bildet er alle de skandinaviske kongehusene representert. Fra Norge ser man kronprins Haakon, som står plassert på andre rad til venstre. Ved hans side står kronprins Frederik (55) og kronprinsesse Mary (51) av Danmark.

Svenskenes kronprinsesse Victoria (45) og prins Daniel (49) står langt til høyre på bildet, ovenfor nederlandske kong Willem-Alexander (56), som står til høyre for sin kone dronning Máxima (52).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer