Prinsesse Madeleine:

Deler nytt bilde: - Ligner på moren

Prinsesse Leonore har fylt ni år.

FYLLER ÅR: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neills eldste datter Leonore fyller ni år. Her sammen med henne og sønnen prins Nicolas. Paret har også datteren prinsesse Adrienne sammen. Foto: Utrecht Robin/Action Press/REX/NTB
FYLLER ÅR: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neills eldste datter Leonore fyller ni år. Her sammen med henne og sønnen prins Nicolas. Paret har også datteren prinsesse Adrienne sammen. Foto: Utrecht Robin/Action Press/REX/NTB Vis mer
Publisert

20. februar var det ni år siden prinsesse Madeleine av Sverige (40) og ektemannen Chris O'Neill (48) foreldre for første gang, da datteren prinsesse Leonore kom til verden.

Det er liten tvil om at det var en stor dag for den svenske kongefamilien. I anledning niårsdagen tok prinsesse Madeleine til Instagram for å gratulere parets førstefødte.

På sin egen offisielle konto delte den stolte moren et splitter nytt bilde av datteren.

«Ni år i dag! Gratulerer med dagen til vår søte Leonore som skinner hver dag!», skrev hun i innlegget.

Flere har allerede rukket å legge igjen en gratulasjon til den ferske niåringen.

- Ligner på moren

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, har også fått med seg det nye bildet av Leonore.

- Tradisjonen tro delte prinsesse Madeleine et bilde av eldstedatteren på fødselsdagen hennes, og forandringen er åpenbar. Hun har virkelig blitt en stor jente, som jeg synes ligner mer og mer på moren sin, sier hun, og fortsetter:

- Leonore skal ifølge Madeleine være ei jente full av energi, noe vi så godt da hun var mindre og var med i offisielle sammenhenger. Hun greide sjelden å sitte i ro, men var derimot full av fart og masse sjarm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer