Prins Nicolas:

Deler nytt bilde av prinsen

Prinsesse Madeleine viser stolt fram bursdagsprinsen.

BURSDAG: Prins Nicolas fyller fem år mandag 15. juni. Her er mor og sønn derimot avbildet i 2016, da Nicolas var ett år gammel. Foto: NTB scanpix
BURSDAG: Prins Nicolas fyller fem år mandag 15. juni. Her er mor og sønn derimot avbildet i 2016, da Nicolas var ett år gammel. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det ble feiring over hele Sverige da prinsesse Madeleine (38) og Chris O'Neill (45) fikk en sønn på denne dagen for fem år siden. Den lille gutten fikk navnet Nicolas Paul Gustaf, og ble døpt i Drottningholms slottskyrka fire måneder senere.

I dag fyller han altså fem år, og i den anledning har moren, prinsesse Madeleine, delt et nytt bilde av ham.

«Gratulerer så mye med dagen til denne godhjertede broren og den skjønneste sønnen. Vi elsker DEG!», skriver Madeleine til et nytt bilde av Nicolas til følgerne sine på Instagram.

«Mammagutt»

Det er ikke mye vi vet om barna til den 38 år gamle prinsessen, men tidligere har hun røpet noen detaljer om dem i et intervju med Mama. Blant annet avslørte moren at sønnen er en skikkelig mammagutt, og at han er like følsom som faren.

- Leonore er den livlige. Nicolas er mye roligere og følsom med et stort hjerte, en riktig mammagutt. Det er han jeg får alle kommentarer av. Han kan si «mamma, du ser nydelig ut», fortalte Madeleine, og fortsatte:

- Chris er veldig følsom og myk, så den siden ser jeg i Nicolas. Chris ser også detaljer slik Nicolas gjør og liker fine ting.

Da Nicolas kom til verden hadde ekteparet datteren Leonore (6) fra tidligere. Den stolte storesøsteren har stilt pent opp på bilder med broren de siste årene, og er tydelig glad i sin lillebror.

Søskenflokken har dessuten vokst ytterligere, etter at prinsesse Madeleine fikk prinsesse Adrienne Josephine Alice (2) i 2018.

Annerledes feiring

Juni er en svært hektisk måned for den svenske kongefamilien, selv om den er og blir annerledes i år. Den 6. juni feiret de nasjonaldagen og bare to dager seinere hadde prinsesse Madeleine og ektemannen Chris bryllupsdag.

At prinsesse Madeleines bursdag kommer bare to dager etter det igjen, altså 10. juni, kan sikkert høre tilfeldighetene til, men det legger i hvert fall opp til at juni blir en skikkelig festmåned for den kjente familien.

For om knappe to uker, 27. juni, fyller Chris O'Neill også år.

Da kongefamilien feiret nasjonaldagen tidligere denne måneden måtte de i likhet med Norge på 17. mai, endre planene på den store dagen.

KJEDELIG: Det er ikke alltid like lett å holde 100% fokus under lange forsamlinger. Det fikk den svenske kongefamilien føle på nylig. Video: Expressen TV Vis mer

Kronprinsesse Victoria (42) holdt guidede turer på slottet som ble sendt i sosiale medier, og kong Carl Gustaf (74) talte til folket.

Men coronaviruset har også fått konsekvenser for prinsesse Madeleine og hennes familie, som til vanlig bor i Florida. Familien har nemlig vært strandet i USA den siste tida, og uteble dermed fra feiringen i hjemlandet.

- Prinsessen kan komme til Sverige når situasjonen tillater det, men akkurat nå er det ikke en slik situasjon, sa hoffets informasjonssjef Margareta Thorgren til Expressen den gang.

Familien pleier å tilbringe sommeren i Sverige, men nå later det til at familien på fem er nødt til å holde seg i USA i år.

LES OGSÅ: Ellevilt luksusliv: - Sprøtt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer