Prinsesse Madeleine:

Deler nye glimt av barna

Markerer amerikansk tradisjon.

FLORIDA: Prinsesse Madeleine og familien er bosatt i Florida. Foto: Shutterstock/NTB
FLORIDA: Prinsesse Madeleine og familien er bosatt i Florida. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Etter flere uker med stillhet fra prinsesse Madeleine (40) har hun i det siste begynt å vise frem mer fra sitt liv i solfylte Florida, hvor hun, ektemannen Christopher O'Neill (48) og deres tre barn bor.

Mandag delte prinsessen nok et lite glimt, hvor det kan se ut til at familien lader opp til Halloween, som feires i slutten av denne måneden.

Gresskarplukking

I bildekarusellen på Instagram som består av totalt fire bilder ser vi prinsessens to døtre, prinsesse Adrienne (4) og prinsesse Leonore (8) som tilsynelatende plukker gresskar på en gård.

«Det er en dag hvor vi plukker gresskar» skriver prinsesse Madeleine til innlegget.

Prinsessen og O'Neill har også sønnen prins Nicolas (7) sammen.

Ut fra prinsessens Instagram-profil kan det se ut til at de pleier å feire Halloween. I fjor delte hun nemlig et innlegg av hele familien, hvor nesten alle var utkledd for anledningen.

«God Halloween» sto det skrevet til bildet hvor Adrienne var en rosa fe og Leonore er en blå prinsesse, Nicolas var utkledd som en rockestjerne og ektemannen stilte i en parykk og glitrende skjorte.

BLEMME PÅ DIREKTEN:Prinsesse Madeleine var på besøk i hjemlandet Sverige. Under et intervju av åpningen gikk det litt i ball for prinsessen. Video: Pelle T Nilsson. Vis mer

Hylles for dette

Den svenske prinsessen har det siste året vært mindre aktiv på sosiale medier, og har kun delt små glimt av hvordan det står til med henne og familien.

Likevel skal vi ikke lenger tilbake i tid enn forrige uke siden hun sist delte et bilde på Instagram. Da viste hun frem familiens nye medlem, hunden Oreo.

«Møt Oreo! Han er en tre år gammel havanese som vi nettopp adopterte fra en kennel i Miami» skrev Madeleine til en bildekarusell som viste tre bilder av hunden.

UVANLIG: Prinsesse Madeleine og familien var tilbake i Sverige, og viste seg fra en sjelden side i forbindelse med en svensk juletre-tradisjon. Video: Swedish Press Agency Vis mer

Videre i teksten kunne hun avsløre at Oreo ikke har hatt det bra, og at han var «bundet fast utendørs» store deler av døgnet før han kom til dem.

I kommentarfeltet var det flere som hyllet prinsessens valg om å adoptere en hund. I skrivende stund har innlegget fått godt over 600 kommentarer.

LES OGSÅ: Slik flyr de kongelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer