Prinsesse Charlotte:

Deler nye bilder: - Pappas tvilling

Den unge prinsessen fyller syv år!

SYV ÅR: Hertuginne Kate og prins Williams datter, prinsesse Charlotte har bursdag denne uken. Foto: Hertuginnen av Cambridge / NTB
SYV ÅR: Hertuginne Kate og prins Williams datter, prinsesse Charlotte har bursdag denne uken. Foto: Hertuginnen av Cambridge / NTB Vis mer
Publisert

I dag, mandag, fyller prins William (39) og hertuginne Kates (40) datter, prinsesse Charlotte, hele syv år.

Prinsessen er hertugparets andre barn i rekken, født halvannet år etter prins George (8). De to har også lillebroren prins Louis (4).

Tradisjonen tro feires den store dagen med nye bilder av prinsessen.

Nye bilder

I anledning fødselsdagen har hertugparet av Cambridge delt nye blinkskudd av Charlotte, tatt av mamma Kate - i vanlig stil.

- Hertugen og hertuginnen av Cambridge er henrykt over å dele tre nye bilder av prinsesse Charlotte, i forkant av hennes syvende bursdag i morgen, skriver paret i en uttalelse søndag kveld, ifølge People - samme dag som bildene ble delt.

BURSDAG: Mandag fyller prinsesse Charlotte syv år. Foto: Hertuginnen av Cambridge / NTB
BURSDAG: Mandag fyller prinsesse Charlotte syv år. Foto: Hertuginnen av Cambridge / NTB Vis mer

Til bildene, som også er delt på Instagram, skriver de:

«Syv år i morgen!»

De søte bildene ble tatt så nylig som denne helgen i Norfolk av hertuginnen. Fredag feiret også hertugparet elleve år som gift.

LIKHET: Prinsessen er som snytt ut av faren, prins Williams, nese. Foto: Hertuginnen av Cambridge / NTB
LIKHET: Prinsessen er som snytt ut av faren, prins Williams, nese. Foto: Hertuginnen av Cambridge / NTB Vis mer

«Åh, hun er fantastisk», skriver en rojal fan på Instagram.

«Pappas tvilling», skriver en annen, mens en tredje skriver:

«Utrolig! Hun er så voksen allerede».

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, er også blant de som roser de nye bildene.

- For noen nydelige bursdagsbilder av den alltid smilende og sjarmerende prinsesse Charlotte! Nok en gang er det hertuginne Kate som har tatt bildene. Hun er en ivrig hobbyfotograf, og er virkelig dyktig, sier hun.

PÅ YOUTUBE: Prins William og hertuginne Kate er å finne på YouTube. Video: Youtube / The Duke and Duchess of Cambridge Vis mer

Adopterte hund

Prinsesse Charlotte, som tydelig er som snytt ut av farens nese, sitter i en blomstereng nær familiens landsted, Anmer Hall, på bildene. På et av bildene klemmer hun også familiens nye hund.

- Bursdagsbarnet er foreviget sammen med familiens siste tilskudd, hunden Orla. Det er første gang familien viser frem sin nye hund, og prinsessen er tydelig stolt over å få være den som viser den frem, fortsetter Vagle.

NY HUND: Hertugparets familie har adoptert en ny hund, etter at familiehunden Lupo gikk bort i 2020. Foto: Hertuginnen av Cambridge / NTB
NY HUND: Hertugparets familie har adoptert en ny hund, etter at familiehunden Lupo gikk bort i 2020. Foto: Hertuginnen av Cambridge / NTB Vis mer

William og Kate har nemlig adoptert en cocker spaniel inn i familien. Den nye hunden ble adoptert etter at familien mistet hunden Lupo i 2020, ifølge Vanity Fair.

Prinsessen har tatt steget mer ut i offentligheten det seneste året. I påsken var hun med familien i kirken for gudstjeneste, og i mars var hun med på oldefaren prins Phillips minnegudstjeneste.

LES OGSÅ: Dette har aldri skjedd før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer