Prinsesse Isabella:

Deler nye bilder av prinsessen: - Fantastisk

Prinsesse Isabella fyller 15 år.

FØDSELSDAG: Danske prinsesse Isabella fyller 15 år i dag 21. april. Foto: Hasse Nielsen / Det danske kongehuset
FØDSELSDAG: Danske prinsesse Isabella fyller 15 år i dag 21. april. Foto: Hasse Nielsen / Det danske kongehuset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 21. april 2007 kom prinsesse Isabella til verden. I dag fyller hun nemlig 15 år, og det er ingen tvil om at det er en stor dag for den danske kongefamilien.

Prinsessen er det nest eldste barnet til kronprins Frederik (53) og kronprinsesse Mary (50). I anledning fødselsdagen deler det danske kongehuset helt ferske bilder av Isabella.

Overrasker med bilder

På kongehusets offisielle Instagram-konto markerer de prinsessens 15-årsdag med tre nye bilder, som ble offentliggjort torsdag.

«Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Isabella har bursdag og fyller 15 år i dag. Prinsessen feirer bursdagen sin med familie og venner, og i anledning dagen har kronprinsparet den store gleden av å dele en ny bildeserie av fødselsdagsbarnet», skriver det danske kongehuset.

Bildene som er tatt av fotografen Hasse Nielsen, viser prinsesse Isabella iført en klassisk, sort smoking med en stripete topp, samt et skinnende smykke og et par runde øredobber.

På det siste bildet er hun ikledd en mønstrete grønn kjole med høy krage, og har gått for oppsatt hår.

UT PÅ TUR: I anledning prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag delte kongehuset en ny video av familien på skitur. Video: Kongehuset Vis mer

Kopierer morens stil

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, har også fått med seg de nye bildene, og forteller at prinsessen nå er inne i en begivenhetsrik uke som består av bursdag i dag og konfirmasjon førstkommende lørdag.

- Fantastisk flotte bilder av prinsesse Isabella. Ofte tar kronprinsesse Mary bildene som sendes ut offisielt på bursdagen med barna, men denne gangen er det tatt av en profesjonell fotograf akkurat som da storebror Christian fylte 15 år, sier Vagle.

Kongehuseksperten biter seg også merke i at Isabella har lånt klær fra sin mor, kronprinsesse Mary.

LÅNT FRA MAMMA: Ifølge Se og Hørs kongehusekspert har prinsesse Isabella vært innom morens garderobe. Foto: Hasse Nielsen / Det danske kongehuset
LÅNT FRA MAMMA: Ifølge Se og Hørs kongehusekspert har prinsesse Isabella vært innom morens garderobe. Foto: Hasse Nielsen / Det danske kongehuset Vis mer

- Bildene viser at prinsessen blir mer og mer lik sin mor, også når det kommer til stilsikkerhet. Smokingen Isabella har på seg er så vidt jeg kan se den samme som hun hadde i forbindelse med kronprinsesse Marys 50-årsdag i februar, og er isåfall lånt fra nettopp Marys garderobe.

- Den grønne kjolen er Ba&Sh, og ble også brukt under feiringen av Marys 50 år, legger hun til.

- Fantastisk

Det er ingen tvil om at det danske folk er stolt over landets prinsesse. Siden bildene ble offentliggjort har gratulasjonene allerede strømmet inn fra flere brukere i kommentarfeltet på Instagram.

«Fantastisk. Hun har morens stil», skriver en som henviser til Isabellas mor, kronprinsesse Mary.

UVANLIG: Prinsesse Madeleine og familien var tilbake i Sverige, og viste seg fra en sjelden side i forbindelse med en svensk juletre-tradisjon. Video: Swedish Press Agency Vis mer

«Sterk og vakker portrettserie», skriver en annen, mens en tredje følger opp med:

«Vakker og stilig prinsesse. Gratulerer».

LES OGSÅ: - Ikke i tvil om hvem foreldrene deres er

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer