Prins Oscar fem år:

Deler nye bilder av prinsen

- Nå later han til å være komfortabel foran kamera.

FEM ÅR: 2. mars fyller prins Oscar av Sverige fem år. Foto: Kate Gabor / Det svenske hoffet
FEM ÅR: 2. mars fyller prins Oscar av Sverige fem år. Foto: Kate Gabor / Det svenske hoffet Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at den svenske kongefamilien har mye å feire om dagen. Forrige uke fylte kronprinsesse Victoria (43) og prins Daniels (47) datter, prinsesse Estelle, ni år.

Bare noen dager senere, i dag, er det hele fem år siden de ble foreldre for andre gang - da prins Oscar kom til verden.

Han ble hyllet landet over da fødselen var et faktum, og de siste fem årene har familien jevnt og trutt delt bilder av den sjarmerende bursdagsgutten. Det gjør de også i dag.

På Instagram har det svenske Kongehuset delt tre bilder av prinsen, hvor han smiler bredt til kamera. Bildene er tatt hjemme på Haga slott, og både storesøster Estelle og familiens hund, Rio, er med.

- Mer komfortabel

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, legger ikke skjul på at det er et skikkelig bursdagsmaraton i den svenske kongefamilien.

- Prins Oscar er det tredje av kongeparets barnebarn som har bursdag på en drøy uke. Pandemien stopper dem fra å feire i stor stil, men kong Carl Gustaf og dronning Silvia har nok likevel sørget for å hylle alle tre på en fin måte, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer