Prins Vincent og prinsesse Josephine:

Deler nye bilder av bursdagstvillingene

Det danske kronprinsparets tvillinger fyller 11 år.

FYLLER ÅR: Den danske kongefamilien feirer med nye bilder av tvillingene og familiens nye valper. Foto: Kronsprinsesse Mary
FYLLER ÅR: Den danske kongefamilien feirer med nye bilder av tvillingene og familiens nye valper. Foto: Kronsprinsesse Mary Vis mer
Publisert

For akkurat elleve år siden ble barneflokken til kronprins Frederik (53) og kronprinsesse Mary (49) doblet da tvillingene Vincent og Josephine kom til verden - med 26 minutters mellomrom.

I den anledning deler det danske kongehuset nye bilder av de kongelige barna, tatt av kronprinsessen selv. Avbildet med tvillingene er også familiens to ferske valper, som familiens border collie Grace fikk i november i fjor.

Prinsen og prinsessen er henholdsvis nummer fem og seks i arverekken til den danske tronen. Tvillingene bor sammen med foreldrene og storesøster, prinsesse Isabelle (14), i Frederik VIIIs palass, og går i hver sin fjerdeklasse på Tranegårdskolen i Hellerup.

FJERDE KLASSE: Prins Vincent og prinsesse Josephine fylte 11 år 8. januar. Foto: Kronprinsesse Mary
FJERDE KLASSE: Prins Vincent og prinsesse Josephine fylte 11 år 8. januar. Foto: Kronprinsesse Mary Vis mer

På fritida befinner de seg på ride- og tennisbanen, skriver danske BT.

Den danske kronprinsfamilien forelsket seg i border collie-rasen i 2005, da de skaffet seg hunden Ziggy. I 2017 fikk de Grace, som nå har gledet familien med to valper, hvis navn foreløpig er ukjent.

KONGEHUSET: Onsdag gjorde kronprinsesse Mary (48) sitt første offisielle oppdrag etter sommerferien, noe som endte med mye tyn etter hun håndhilste på generalsekretær i WWF, Bo Øksnebjerg. Vis mer

«Her på fjerde søndag i advent vil vi gjerne introdusere to nye beboere her hjemme. For litt over seks uker siden ble Grace mor til to av de søteste hundevalpene, til stor glede for oss alle sammen», skrev kronprinsfamilien på Instagram i slutten av desember.

Kronprinsparet har også sønnen Christian (16), som i fjor flyttet hjemmefra for å gå på kostskole i Sydsjælland.

LES OGSÅ: Bør ikke få dansk kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer