Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill:

Deler nye bilder av barna

Se, så store de er blitt!

JULESTEMNING: Leonore (6), Nicolas (4) og Adrienne (2) feirer advendssøndag. Foto: Christopher O'Neill / Kungahuset / Facebook
JULESTEMNING: Leonore (6), Nicolas (4) og Adrienne (2) feirer advendssøndag. Foto: Christopher O'Neill / Kungahuset / Facebook Vis mer
Publisert

Det har blitt noe av en tradisjon at europas kongehus ønsker menneskene i de tilhørende landene god jul. Det gjelder også da naturligvis prinsesse Madeleine av Sverige, som trolig er blant de kongelige som deler mest fra sitt eget liv i sosiale medier.

Hun legger nemlig med jevne mellomrom ut bilder av sine tre barn, Leonore (6), Nicolas (4) og Adrienne (2) på Instagram, til jubel fra fansen.

Det har hun tidligere fortalt at det er en svært god grunn til. Da prinsesse Madeleine og moren, dronning Silvia, stilte opp i tv-programmet «Barnens drottning» på TV8 i Sverige, fortalte førstnevnte hvorfor hun er så raus med bildene.

- Jeg gjør det for å prøve å motarbeide bilder som ellers ville kommet fra paparazzier, sa hun i tv-programmet, ifølge Expressen.

DELER BILDER AV BARNA: Prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill har tatt et aktivt valg om å vise frem barna. Her i 2018. Foto: Utrecht Robin/Action Press/NTB
DELER BILDER AV BARNA: Prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill har tatt et aktivt valg om å vise frem barna. Her i 2018. Foto: Utrecht Robin/Action Press/NTB Vis mer

«Morsomt bilde av barna»

I anledning at det i dag er den andre søndagen i advent, har prinsesseparet derfor delt nye bilder av de nydelige barna. På bildet kan man også se hvor store de har blitt.

«I dag tennes det andre adventslyset i mange hjem i Sverige og utlandet. Prinsesse Madeleine med familie ønsker med dette bildet en god andre advent», står det i teksten til bildet, delt av Kungahuset på Facebook.

Fotografen er ingen ringere enn Chris O'Neill, eller Herr Christopher O'Neill som han omtales som i teksten.

I kommentarfeltet under renner det inn med lykkeønskninger, og flere benytter anledningen til å ønske god jul tilbake. Flere påpeker også hvor fine barn paret har.

«God advent! Morsomt bilde av barna; en ser på lyset som skal tennes, en ser rett inn i kamera (kanskje på pappa) og en ser på mamma», kommenterer en under bildet.

KONGEHUSET: Onsdag gjorde kronprinsesse Mary (48) sitt første offisielle oppdrag etter sommerferien, noe som endte med mye tyn etter hun håndhilste på generalsekretær i WWF, Bo Øksnebjerg. Vis mer

Et bevisst valg

Det er som nevnt en god grunn til at prinsessen velger å dele så mange bilder av barna.

I Europa slipper de kongelige stort sett unna paparazzifotografer, men etter at Madeleine og ektemannen tok med seg barna til USA, ble situasjonen annerledes.

Stadig dukker det opp bilder av familien på fem når de for eksempel er i parken og leker, eller på vei til butikken for å handle inn til middag. Nettopp det at de ikke bor i Sverige er også en av grunnene til at «Madde» deler bilder av barna sine.

- Jeg forstår at folk ønsker å se barna våre og se hvordan de utvikler seg, spesielt nå som vi ikke bor i Sverige. Så det er et bevisst valg jeg tar, men det er bilder jeg selv velger å legge ut, understreker 37-åringen.

LES OGSÅ: Dette er de unge, hotte kongelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer