Prinsesse Eugenie:

Deler nye babybilder

Prinsesse Eugenie og ektemannen deler nye blinkskudd av den nyfødte sønnen.

STOLTE FORELDRE: Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank fikk sin førstefødte i februar. Nå deler de nye bilder av det lille nurket. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
STOLTE FORELDRE: Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank fikk sin førstefødte i februar. Nå deler de nye bilder av det lille nurket. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

I februar kunne prinsesse Eugenie (31) og ektemannen Jack Brooksbank (34) ønske sitt først barn velkommen til verden. Sønnen August Philip Hawke Brooksbank er dronning Elizabeths (94) niende oldebarn i rekken.

Noen uker etter fødselen delte de nybakte foreldrene et hyggelig blinkskudd av sønnen på Instagram, men den kongelige fansen har ikke fått se så veldig mye mer enn det.

I anledning sin 31-årsdag 23. mars delte prinsesse Eugenie en rekke nye bilder av den halvannen måned gamle sønnen. På det ene bildet er den lille familien samlet mens August ligger trygt i morens armer.

«Tusen takk for kjærligheten på bursdagen min i går. Jeg har fått den beste presangen jeg kunne ha bedt om», skriver prinsesse Eugenie i innlegget.

Oppkalt etter oldefar

På et annet bilde ligger lille August i pappas favn, mens han ser inn i kamera. Innlegget har på få timer fått godt over 230 000 likerklikk, og i kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner til prinsessen og bemerkninger om hvor flotte bildene er.

Det var tirsdag 9. februar ekteparet selv avslørte på Instagram at de hadde blitt foreldre for første gang. Gutten kom til verden på Portland sykehus.

«Dette er prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks første barn, hertugen og hertuginnen av Yorks første barnebarn og det niende oldebarnet til dronningen og hertugen av Edinburgh. Hennes høyhet og barnet har det begge bra», var blant det som sto skrevet.

Da barnets navn ble kjent noen uker senere, ble det klart at Eugenie og ektemannen hadde valgt å kalle ham opp etter oldefaren prins Philip (99), som er gift med dronningen.

Også denne kunngjøringen skjedde på Instagram, sammen med det første, ordentlige bildet av kongefamiliens nye tilskudd.

«Hjertene vår er fulle av kjærlighet for dette lille mennesket, ord kan ikke beskrive det. Vi er glade for å kunne dele disse bildene med dere, tatt av vår fantastiske jordmor», skrev de da.

SPEKULASJONER: Kjolen Meghan brukte under intervjuet med Oprah skaper spekulasjoner. Video: CBS Vis mer

Langt forhold

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank har vært et par i ti år, og giftet seg i oktober 2018. Det kongelige bryllupet bød selvsagt på celebre gjester - og en overdådig bryllupskjole.

I en hvit kreasjon designet av britiske Peter Pilotto og Christopher De Vos, et merke som ble etablert i London i 2007, fikk prinsesse Eugenie sitt ja den 12. oktober i 2018.

Tiaraen hadde hun lånt av bestemoren dronning Elizabeth, og den ble laget i 1919. Den er utsmykket med smaragder og diamanter.

De to feiret tiårsjubileum som par i april i fjor, og i den anledning kom hun med denne uttalelsen:

STOLTE: Hertuginne Meghan og Prins Harry er takknemlige for at covid-19 har gjort at de reiser mindre - de har fått med seg flere av sønnen Archies milepæler. Video: Malala Fund Vis mer

«Jack og jeg feirer ti år sammen i dag, og vi er heldige som har hverandre gjennom denne tiden», skrev hun innledningsvis til to private bilder av dem på Instagram i april.

LES OGSÅ: Legger samboer-planene på is

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer