Prinsesse Eugenie:

Deler nye babybilder

Prinsesse Eugenie og ektemannen deler nye blinkskudd av den nyfødte sønnen.

STOLTE FORELDRE: Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank fikk sin førstefødte i februar. Nå deler de nye bilder av det lille nurket. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB
STOLTE FORELDRE: Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank fikk sin førstefødte i februar. Nå deler de nye bilder av det lille nurket. Foto: Ian West / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

I februar kunne prinsesse Eugenie (31) og ektemannen Jack Brooksbank (34) ønske sitt først barn velkommen til verden. Sønnen August Philip Hawke Brooksbank er dronning Elizabeths (94) niende oldebarn i rekken.

Noen uker etter fødselen delte de nybakte foreldrene et hyggelig blinkskudd av sønnen på Instagram, men den kongelige fansen har ikke fått se så veldig mye mer enn det.

I anledning sin 31-årsdag 23. mars delte prinsesse Eugenie en rekke nye bilder av den halvannen måned gamle sønnen. På det ene bildet er den lille familien samlet mens August ligger trygt i morens armer.

«Tusen takk for kjærligheten på bursdagen min i går. Jeg har fått den beste presangen jeg kunne ha bedt om», skriver prinsesse Eugenie i innlegget.

Oppkalt etter oldefar

På et annet bilde ligger lille August i pappas favn, mens han ser inn i kamera. Innlegget har på få timer fått godt over 230 000 likerklikk, og i kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner til prinsessen og bemerkninger om hvor flotte bildene er.

Det var tirsdag 9. februar ekteparet selv avslørte på Instagram at de hadde blitt foreldre for første gang. Gutten kom til verden på Portland sykehus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer