Prinsesse Eugenie:

Deler hemmelige bilder fra bryllupet

Feirer to år som gift.

BRYLLUPSDAG: Prinsesse Eugenie og ektemannen Jack Brooksbank på bryllupsdagen i 2018. Foto: Steve Parsons/ Reuters/ NTB
BRYLLUPSDAG: Prinsesse Eugenie og ektemannen Jack Brooksbank på bryllupsdagen i 2018. Foto: Steve Parsons/ Reuters/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

12. oktober 2018 sto prinsesse Eugenie (30) brud i Windsor-slottet i England. Der ble hun og Jack Brooksbank (34) erklært som rette ektefolk etter åtte år som kjærester, og ni måneder som forlovet.

I bryllupet bar prinsessen en hvit kreasjon designet av britiske Peter Pilotto og Christopher De Vos og en tiara hun hadde lånt av bestemoren dronning Elizabeth (94).

Mandag, i anledning parets to års bryllupsdag, mimret prinsesse Eugenie tilbake i sin tid med ektemannen.

Private bilder

Den britiske prinsessen delte nemlig en video på Instagram som viser en rekke private bilder av paret. Til videoen hyller hun ektemannen.

«Har vært de beste to årene som gift med deg og ti år med deg totalt. Alltid gode minner, min kjære Jack», skriver hun.

Ifølge People inneholder prinsessens Instagram-innlegg tre bilder fra parets bryllupsdag som aldri er blitt delt med offentligheten før.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner på bryllupsdagen, der flere påpeker at de er et fint par og gleder seg over parets fremtid sammen.

KJOLE NUMMER TO: I likhet med hertuginne Kate og hertuginne Meghan, skiftet også prinsesse Eugenie til en annen kjole - denne signert Zac Posen - før selve bryllupsfesten ble sparket i gang. Foto: Alex Bramall/ REX/ NTB
KJOLE NUMMER TO: I likhet med hertuginne Kate og hertuginne Meghan, skiftet også prinsesse Eugenie til en annen kjole - denne signert Zac Posen - før selve bryllupsfesten ble sparket i gang. Foto: Alex Bramall/ REX/ NTB Vis mer

«Dette er så søtt. Glade tider for et lykkelig par. Fortsett å lev ut drømmen. Spesielle tider for dere begge nå som du bærer deres første barn», har en skrevet.

Hello! Magazine melder for øvrig at designer Zac Posen, som var hjernen bak kjolen prinsesse Eugenie skiftet til før bryllupsmottakelsen, også har delt et «hemmelig» bilde fra bryllupsdagen i sin gratulasjon til paret.

- Det var så spesielt å skape denne kjolen til dette vidunderlige øyeblikket i livene deres, og å være sammen med dere og familien på den storartet magiske dagen. Jeg vil huske det for alltid, er blant det Posen skriver på Instagram.

KRITISERES: Prins Harry og Hertuginne Meghan deltok denne uka i et zoom-møte med unge ledere om rasisme. Det falt ikke i god jord hos alle. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Venter barn

Det var i slutten av september at nyheten kom om at paret venter sitt første barn sammen. Det opplyste den britiske kongefamilien på Twitter, og i pressemeldingen kom det frem at barnet kommer til verden i starten av 2021.

Dette blir prinsesse Eugenies foreldre, prins Andrew (60) og Sarah Ferguson (60), sitt første barnebarn, og føyer seg også inn i rekken av det som begynner å bli en god del oldebarn av dronning Elizabeth (94).

I pressemeldingen kom det frem at både dronningen og prins Andrew, sammen med Eugenies mor, er henrykt over den store nyheten.

- Heldige

At prinsesse Eugenie deler private bilder i anledning viktige dager er ikke noe nytt. Det gjorde hun også da hun og ektemannen tidligere i år feiret at de hadde vært kjærester i ti år.

«Jack og jeg feirer ti år sammen i dag, og vi er heldige som har hverandre gjennom denne tiden», skrev hun innledningsvis på Instagram.

Videre oppfordret prinsessen andre som feiret jubileum samme uke til å sende inn bilder av hvordan de feirer.

«Uansett om dere er sammen eller ikke på grunn av denne vanskelige tiden, hvis du er helsepersonell som ønsker å fortelle en person at du elsker den, vær så snill og send meg et bilde og en melding i innboksen min av hvordan du feirer», skrev hun.

Giftet seg i all hemmelighet

Det har skjedd flere store begivenheter i den britiske kongefamilien i år. I juli ble det nemlig kjent at hennes storesøster, prinsesse Beatrice (32), hadde giftet seg med italienske Edoardo Mapelli Mozzi (37).

Det hele skjedde under en hemmelig seremoni på Windsor-slottet, og ifølge Sky News skal dronning Elizabeth og ektemannen prins Philip (99) ha vært til stede i bryllupet. Det samme gjelder prinsessens far, i tillegg til om lag 17 andre gjester.

I ettertid ble det delt en rekke bilder fra det private bryllupet.

GIFTET SEG: Prinsesse Beatrice giftet seg i juli. Foto: Benjamin Wheeler/ Reuters/ NTB
GIFTET SEG: Prinsesse Beatrice giftet seg i juli. Foto: Benjamin Wheeler/ Reuters/ NTB Vis mer

Det ble lenge spekulert rundt om når et bryllup kunne skje, spesielt fordi bryllupet i utgangspunktet skulle holdes 29. mai. På grunn av coronaviruset ble det utsatt, og i april kom beskjeden om at bryllupet enn så lenge var avlyst.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

- Det er ingen planer om å bytte lokaler eller å holde et større bryllup. De tenker ikke engang på bryllupet sitt slik det er nå. På et tidspunkt vil de gjøre om på planene, men ikke foreløpig, fortalte parets talsperson til People.

LES OGSÅ: Bekrefter nytt forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer