Prins Harry:

Deler «hemmelig» bilde i gratulasjon

Slik har vi ikke sett lille Archie før.

HURRA: I dag fyller pappaen til Archie Mountbatten Windsor, prins Harry, hele 35 år. Hertuginne Meghan har valgt å markere det med en hilsen på Instagram. Blant bildene i kollasjen er det ett vi ikke har sett før. Det kan du se lenger nede i saken. Foto: NTB scanpix
HURRA: I dag fyller pappaen til Archie Mountbatten Windsor, prins Harry, hele 35 år. Hertuginne Meghan har valgt å markere det med en hilsen på Instagram. Blant bildene i kollasjen er det ett vi ikke har sett før. Det kan du se lenger nede i saken. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I dag fyller prins Harry hele 35 år, og en kan trygt si at han har mye å være fornøyd med. Den tidligere «party-prinsen» snudde for noen år siden livet helt om, og har dedikert seg til veldedige organisasjoner, Samveldet av nasjoner og til livet som familiefar.

Han er ikke arveprins, men har likevel gjort en god figur i det britiske kongehuset, noe han er godt likt for. At han i fjor giftet seg med hertuginne Meghan (37), og at han tidligere i år ble pappa for første gang, forsterker det gode inntrykket.

Derfor er det kanskje ikke så rart at bursdagshilsenen han har fått av sin kone vekker oppmerksomhet i internasjonale medier.

Nytt babybilde

På Instagram har hertuginnen lagt ut et langt innlegg som hyller ektemannen. I tillegg har hun lagt ved en kollasj bestående av flere bilder, som viser prinsen fra han var liten til nå.

«Arbeidet du legger ned for saker som du bryr deg dypt om inspirerer meg hver dag. Du er den beste ektemannen og en fantastisk far for sønnen vår. Vi elsker deg. Gratulerer så mye med dagen», sto det under bildet, som på kort tid har fått tusenvis av kommentarer og likerklikk.

Bildene som ble delt i kollasjen er det nok mange som kjenner igjen. Det første bildet er av prinsen som liten, mens han blir båret av sin avdøde mor - prinsesse Diana. Deretter følger bilder tatt i kronologisk rekkefølge, fra han var baby til å selv ha en baby.

STOLTE: Det var to tydelig stolte foreldre som viste fram babyen sin til pressen for første gang. Hertuginne Meghan Markle og prins Harry fikk en sønn mandag 6. mai. Video: AP DV/NTB Scanpix Vis mer

Det siste bildet viser nemlig hans egen familie, og det har aldri vært delt offentlig før. Hertugparet har vært sparsomme med å dele bilder av lille Archie Mountbatten-Windsor, som kom til verden i mai. Det nye bildet, som altså hittil har vært ukjent, er tatt på dåpsdagen, og viser den vesle krabaten i dåpskjolen sin.

Både CNN og People har gjort et poeng ut av det nye bildet, som for øvrig er å se i nedre høyre hjørne av kollasjen. I kommentarfeltet er det tydelig at flere synes gratulasjonen er rørende:

- Bildet der Harry kneler foran Meghan og Archie. Så vakkert at ord blir fattige, skriver en.

- Er det noen andre som kutter løk?, spør en, som trolig har fått tårer i øynene av bildet.

HERTUGINNE-LOOK: Se og Hørs skjønnhetsekspert Cecilie Krogh viser deg hvordan du lager den tilfeldige, men likevel perfekte, hårknuten til Meghan Markle - helt selv hjemme på badet. Vis mer

Koselig

Det er ikke bare hertuginne Meghan som gratulert prinsen med dagen. Hans bror, prins William, har også tatt seg tiden til å komme med en hyggelig melding.

På Instagram-kontoen til Kensington Royal er det lagt ut et bilde av de to brødrene, men tilhørende tekst: «Vi ønsker hertugen av Sussex en strålende bursdag i dag». Prins Charles har også tatt til Instagram for å gratulere sønnen, i et lignende innlegg.

Ifølge Express er ikke planene for feiringen offentlig kjent, men det er ventet at dagen blir feiret i ro og mak med de aller nærmeste.

Harry har foreløpig ikke svart på den koselige gratulasjonen, men har tidligere kommet med en lignende gratulasjon til sin kone. Da hun fylte 38 år nylig, la han ut en lignende kollasj og hadde en like varm hilsen til henne som hun har til han.

«Gratulerer med dagen til min fantastiske kone. Takk for at du er med meg på dette eventyret».

LES OGSÅ: - En påminnelse om at vi må passe på hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer