Prins Philip:

Deler helseoppdatering

Prins William uttaler seg om bestefarens sykehusinnleggelse

HAR DET BRA: Prins William forteller at bestefaren prins Philip har det bra på sykehus, og at legene følger godt med på ham. Her er de sammen i 2015. Foto: Tim Rooke / REX / NTB
HAR DET BRA: Prins William forteller at bestefaren prins Philip har det bra på sykehus, og at legene følger godt med på ham. Her er de sammen i 2015. Foto: Tim Rooke / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Philip (99) har de siste åra hatt flere utfordringer med helsa, og i midten av februar ble han innlagt på sykehus etter å ha følt seg uvel. Det bekreftet Buckingham Palace, som den gang opplyste om at prins Philip ville bli værende på sykehuset for observasjon og for å få hvile.

- Hans kongelig høyhet, hertug av Edinburgh, ble lagt inn på King Edward VII Hospital i London tirsdag kveld, sa en talsperson for Buckingham Palace forrige uke.

Nå forteller prins William at bestefaren har det «bra», og at legene følger nøye med på ham på sykehuset, ifølge Sky News.

Det gjorde han i forbindelse med et besøk til et vaksinesenter i King's Lynn i Norfolk.

Prins Philips innleggelse skjedde etter råd fra 99-åringens lege. Samtidig opplyste talspersonen i helgen om at Philip ville bli værende på sykehuset for observasjon og hvile.

Ble vaksinert

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, fortalte da at den britiske prinsen tidvis har hatt helseproblemer.

- Men jeg vil si langt mindre enn man skulle vente. Han fyller jo tross alt 100 år i år, sa hun, og fortsatte:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer