James Middleton:

Deler gladnyhet: - Lykkelig

Hertuginne Kates bror James Middleton tok forholdet et steg videre.

MANN OG KONE: James Middleton og Alizee Thevenet giftet seg i helgen. Her sammen i 2019. Foto: James Marsh/BPI/Shutterstock/NTB
MANN OG KONE: James Middleton og Alizee Thevenet giftet seg i helgen. Her sammen i 2019. Foto: James Marsh/BPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart gått to år siden hertuginne Kates (39) lillebror James Middleton (34) delte den hyggelige nyheten om at han hadde forlovet seg med kjæresten Alizee Thevenet.

Paret har imidlertid måtte utsatt den store dagen to ganger, men i helgen avslørte Middleton at han endelig har fått sin Alizee.

«Mr & Mrs Middleton», skriver han på Instagram.

Han har også delt et bilde av seg selv og sin ferske kone, og skriver at de giftet seg omringet av familie og venner.

«(...) Og selvsagt noen hunder i den vakre landsbyen Bormes-les-Mimosas. Ord kan ikke beskrive hvor lykkelig jeg er», fortsetter han.

Hans kongelige søster og prins William (39) skal også ha vært selvskrevne gjester. Det var også hertugparets tre barn prins George (8), prinsesse Charlotte (6) og prins Louis (3).

Tatt på fersken

Det nygifte paret ble først koblet til hverandre sommeren i 2018. Den gang skal Alizee Thevenet ha hilset på Middletons hund på South Kensington Club i London, ifølge HELLO.

Kort tid etter skal duoen ha begynt å date, og i januar i 2019 ble de observert i het omfavnelse sammen på badeferie på den karibiske øya St. Barts.

COMEBACK: Kate Middleton kom sammen med brudepikene til prinsebryllupet i England. Video: AP / Per Ervland/Dagbladet Vis mer

Ifølge The Telegraph skal Thevenet ha møtt den britiske kongefamilien samme år, og hun skal også ha deltatt i bryllupet til Lady Gabriella Windsor og Thomas Kensington.

I forkant av Middletons bekreftelse på Instagram om at paret hadde forlovet seg, kunne en rekke internasjonale medier melde at paret hadde tatt et stort steg i forholdet, deriblant The Telegraph, som skrev at Middleton hadde gått ned på kne og gitt kjæresten en ring i safir.

«Hun sa ja. Hemmeligheten vår er ute, men vi kunne ikke vært gladere over å kunne dele denne nyheten», skrev han selv på Instagram.

Kongelig familie

På bildet kunne man se en smilende Middleton som holdt rundt sin forlovede - som stolt viste frem forlovelsesringen.

Middletons kone flyttet til Storbritannia i 2013, og jobber med finans. Hun snakker tre språk flytende og skal være svært bereist.

James Middleton har holdt en forholdsvis lav profil etter at søsteren giftet seg inn i den britiske kongefamilien for ti år siden.

34-åringen har riktignok har vært å se på en rekke offentlige og kongelige arrangementer, deriblant Kate og Williams (36) bryllup i 2011 og Pippa Middletons (38) bryllup i 2017. Han var også en selvskreven gjest da prins Harry (36) fikk sin Meghan (40) i 2018.

UENIGE: Det er mange som har møtt opp i Windsor i anledning prins Harrys og Meghan Markles bryllup, men ikke alle er enige i prinsens valg av brud. Reporter: Henriette Eilertsen / Video: Emilie Rydning Vis mer

LES OGSÅ: Får passet påskrevet: - Dumhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer