James Middleton:

Deler gladnyhet: - Lykkelig

Hertuginne Kates bror James Middleton tok forholdet et steg videre.

MANN OG KONE: James Middleton og Alizee Thevenet giftet seg i helgen. Her sammen i 2019. Foto: James Marsh/BPI/Shutterstock/NTB
MANN OG KONE: James Middleton og Alizee Thevenet giftet seg i helgen. Her sammen i 2019. Foto: James Marsh/BPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart gått to år siden hertuginne Kates (39) lillebror James Middleton (34) delte den hyggelige nyheten om at han hadde forlovet seg med kjæresten Alizee Thevenet.

Paret har imidlertid måtte utsatt den store dagen to ganger, men i helgen avslørte Middleton at han endelig har fått sin Alizee.

«Mr & Mrs Middleton», skriver han på Instagram.

Han har også delt et bilde av seg selv og sin ferske kone, og skriver at de giftet seg omringet av familie og venner.

«(...) Og selvsagt noen hunder i den vakre landsbyen Bormes-les-Mimosas. Ord kan ikke beskrive hvor lykkelig jeg er», fortsetter han.

Hans kongelige søster og prins William (39) skal også ha vært selvskrevne gjester. Det var også hertugparets tre barn prins George (8), prinsesse Charlotte (6) og prins Louis (3).

Tatt på fersken

Det nygifte paret ble først koblet til hverandre sommeren i 2018. Den gang skal Alizee Thevenet ha hilset på Middletons hund på South Kensington Club i London, ifølge HELLO.

Kort tid etter skal duoen ha begynt å date, og i januar i 2019 ble de observert i het omfavnelse sammen på badeferie på den karibiske øya St. Barts.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer