Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

Deler bilder med spesiell detalj

Besøkte sted med helt spesiell betydning for sønnen Alexander (4).

DELER NYE BILDER: Prins Carl Philip og kona prinsesse Sofia har delt en rekke private sommerbilder med følgerne sine på Instagram. Foto: NTB Scanpix
DELER NYE BILDER: Prins Carl Philip og kona prinsesse Sofia har delt en rekke private sommerbilder med følgerne sine på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

De siste ukene har en rekke kongehus delt private familiebilder med folket. Sist ut var den norske kongefamilien, som sendte en hyggelig sommerhilsen fra kongeparets feriested Mågerø på Tjøme - der en nesten fulltallig kongefamilie smilte til kameraet med ønske om god sommer.

Denne gang er det svenskenes prins Carl Philip (41) og prinsesse Sofia (35) som gir den rojale fansen et innblikk i sommerferien sin. På Instagram har paret delt en rekke bilder fra ferien rundt om i Sverige - sammen med sine to sønner Alexander (4) og Gabriel (2).

Vis mer

Prinsefamilien har i likhet med svært mange andre valgt å feriere i hjemlandet i år - på grunn av coronaviruset. Familien på fire har blant annet besøkt Nynäs Naturreservat i Södermanland - et sted som har en helt spesiell kobling til eldstesønnen Alexander.

Spesiell dåpsgave

fireåringen fikk nemlig en utkikkspost i naturreservatet i symbolsk gave da han ble døpt i 2016 - ettersom han er hertug av Södermanland, hvor reservatet ligger.

- I forbindelse med Alexanders dåp, fikk han, som hertug av Södermanland, en symbolsk dåpsgave i form av et utkikkspunkt i Nynäs naturreservat. Vi anbefaler varmt stedet, skriver prinseparet i innlegget.

Carl Philip og prinsesse Sofia nøt en deilig piknik i naturreservatet, og på bildene kan man også se at familien går tur i området rundt Gisesjön. Familiehunden var selvsagt også med på turen.

Prinseparet er ivrige brukere av Instagram, og deler til stadighet bilder med sine over 250 000 følgere. I forrige uke fikk følgerne servert en serie bilder av prinsefamilien på sykkeltur i det samme området.

- Her kommer vårt første jordbærsted. Et sted der det finnes noe for hele familien. Bergs gård ligger ved Sörmlands vakre kyst, rett utenfor Trosa. I et sjarmerende og landlig miljø, skrev de i innlegget.

I innlegget var det også bilder av Sofia og Carl Philips små sønner med sykkelhjelmer. Bildene viste også prins Alexander som hilset på en kanin, samt yngstemann prins Gabriel i luftige svev på en trampoline.

I slutten av juni varslet det svenske prinseparet overfor sine 250 000 Instagram-følgere at de i tiden fremover kom til å dele en rekke bilder fra sin Sverige-ferie denne sommeren.

- Dette for å vise at vårt vakre land har fantastiske muligheter for en morsom, herlig og aktiv hjemmeferie, skrev de sammen med et bilde av sine to sønner.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 09.12.2015 - JEG STREVER: Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Madeleine røpet hos «Skavlan» at hun aldri har vent seg til å være i oppmerksomhetens sentrum. - Jeg strever med det, sier svenskeprinsessen. Video: NRK Vis mer

Delte hilsen fra Mågerø

Det er riktignok ikke bare den svenske kongefamilien som har delt hyggelige sommerbilder den siste tiden. Det samme gjorde den norske kongefamilien sist helg, da en nesten fulltallig kongefamilie var samlet på kongeparets sommersted Mågerø på Tjøme.

- Kongefamilien ønsker alle sammen en riktig god sommer, sto det i innlegget.

På bildet sitter kongefamilien samlet rundt et langbord utendørs, og på den ene bordenden står dronningen med utslåtte armer.

Til stede var kongeparet og hele kronprinsfamilien, men mange bet seg kanskje merke i at prinsesse Märtha Louises (48) yngste datter, Emma Tallulah Behn (11), glimret med sitt fravær.

Hun var nemlig det eneste av kong Harald (83) og dronning Sonjas (83) barnebarn som ikke var å se på bildet - men det var det en helt spesiell grunn til.

Prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen, bekreftet overfor Billedbladet at elleveåringen deltok på et ridestevne i Sandnes da bildet ble tatt, og at hun følgelig ikke fikk vært til stede under fotograferingen.

LES OGSÅ: Kronprinsessen med privat avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer