Fyrstinne Charlene:

Deler bilder av barna: - Skamklipt

De kongelige barna har fått ny sveis.

VISER BARNA: Fyrstinne Charlene deler barnas nye sveis med følgerne sine på Instagram. Foto: SplashNews/NTB.
VISER BARNA: Fyrstinne Charlene deler barnas nye sveis med følgerne sine på Instagram. Foto: SplashNews/NTB. Vis mer
Publisert

Fyrstinne Charlene (44) av Monaco delte forrige uke et nytt bilde av barna Gabriella og Jacques (7), og viste med det frem at ikke alt har gått etter planen på hjemmebane.

«Gabriella ga seg selv og broren en hårklipp. Gleder meg til skolen på mandag … », skriver fyrstinnen på Instagram, sammen med to bilder som viser frem hvordan barna ser ut nå.

Innlegget ser ut til å ha slått an hos folket. I skrivende stund har det over 47 000 likerklikk og over 2 500 kommentarer - mange melder om at de kjenner seg igjen i situasjonen.

- Skamklipt!

«Hun kommer til å bli en fantastisk frisør en dag», skriver en, etterfulgt av latterfjes-emoji.

«Alle barn må gjøre det der», påpeker en annen.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, mener bildene viser at frisørferdighetene kanskje ikke er helt på plass ennå.

SLIPPER LÅT: Durek Verrett varsler om artistkarriere i en video på Tiktok. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

- Prinsesse Gabriella har tydeligvis kost seg som frisør både for seg og broren. Men det må være lov å si hun har litt å gå på, når man ser resultatet, sier Vagle til Se og Hør og følger opp:

- De er jo nærmest skamklipt! Typisk barnestreker, som kanskje skaper fortvilelse der og da, men mye latter i fremtiden.

- Kult

At de kongelige blir mer og mer aktive i sosiale medier ser ut til å være en trend både i inn- og utland, men at de deler slike «uhell» er kanskje ikke like vanlig.

- Jeg synes det er kult at fyrstinne Charlene deler bilder av de nyklipte barna, og spøker med det hele, sier Vagle om at fyrstinnen har delt hendelsen på Instagram, og følger opp:

KULTURSJOKK: Kongen kommenterte Märtha Louises kjæreste Durek Verret. Video: Caroline Vagle/Dagbladet Vis mer

- Det viser at kongelige barn (selvsagt) er som andre barn! Ved å dele sånne hverdagsglimt fremstår dessuten den myteomspunnede familien litt mer folkelige!

Ikke første gang

Det er ikke første gang fyrstinnen deler bilder av barna i sosiale medier.

I mai hadde 44-åringen med seg datteren Gabriella på moteshow i Monaco.

Da delte hun et stolt mor- og datter øyeblikk med følgerne sine.

Tidligere i mai delte hun også et bilde av seg selv og de to barna og skrev at de hadde hatt en fantastisk dag sammen.

LES OGSÅ: Slik flyr de kongelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer