FANTASTISK: Victoria og Daniel nyter nå hvetebrødsdagene på idylliske Tahiti, og forteller til Expressen at de har det fantastisk på bryllupsreise.  Foto: SCANPIX
FANTASTISK: Victoria og Daniel nyter nå hvetebrødsdagene på idylliske Tahiti, og forteller til Expressen at de har det fantastisk på bryllupsreise. Foto: SCANPIX Vis mer

- Deilig å innse at vi skal dele livet sammen

Victoria og Daniel nyter kjærligheten og hverandre på paradisøy.

SEHER.NO:  På den andre siden av jorden, langt unna offentlige oppdrag, nyter nå Sveriges kronprinsesse Victoria (32) og ektemannen, prins Daniel (36), kjærligheten og hverandre på idylliske Tahiti i Stillehavet.

Omgitt av kritthvite strender, svaiende palmer og azurblått vann har de tilbragt den siste uken med å hvile ut etter forrige helgs storslagne bryllupsfest. Og da Expressen-journalist Malin Roos møtte dem på paradisøya torsdag denne uken, kunne de fortelle at de har hatt en fantastisk bryllupsreise så langt.

- Vi har det fantastisk. Det er en drøm som har blitt sann. Det her er noe vi har lengtet veldig etter og gledet oss veldig til. Det føles helt fantastisk, sier Victoria.

I de sene nattetimer under den store bryllupsfesten forrige lørdag, snek det nygifte paret seg de fransk polynesiske øyer. Og ifølge Expressen har de også fått benytte EF-milliardær Bertil Hults luksusyacht til private utflukter under oppholdet, de dro også avgårde i hans privatfly.
 
- Bare det å få «lande» har vært, og er veldig viktig for oss. Den siste tiden har det vært veldg mye og det har gått i ett. Nå er det bare deilig å få være sammen, bare Daniel og jeg, og forsøke å innse at vi faktisk har giftet oss og skal dele resten av livet sammen. Det føles fantastisk, sier Victoria videre.

Det er imidlertid ikke bare palmene, de kritthvite strendene og de vakre lagunene paret har fått stifte bekjentskap med så langt under ferien.

De har også sett flere haier...
 
- Det har vi faktisk gjort. Noen små rakkere har vi sett, humrer Daniel.

Men mens prinsen virker veldig begeistret over møtet med havets fryktede rovdyr, er ikke hans nye kone, kronprinsessen, like begeistret.

- Hm...jeg liker de best på tv, humrer hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Vi har det fantastisk