Carole Middleton:

- De vil miste interessen

Hertuginne Kates mor, Carole Middleton, røper detaljer om barnebarna.

GLAD I BARNEBARNA: Carole Middleton har til sammen fem barnebarn. Tre av dem lever som kongelige. Foto: Rupert Hartley/REX/NTB
GLAD I BARNEBARNA: Carole Middleton har til sammen fem barnebarn. Tre av dem lever som kongelige. Foto: Rupert Hartley/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er alltid en stor nysgjerrighet knyttet til enhver kongelig familie. Hvem de er helt privat og hva de bedriver tiden med, foruten kongelige plikter, er spørsmål flere trolig stiller.

Av den grunn blir oppmerksomheten ofte rettet mot folk som kan fortelle litt om den kongelige hverdagen - og særlig gøy er det når de kongelige selv deler fra hverdagen.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

Spesielt familien til prins William (38) og hertuginne Kate (39) har øynene rettet mot seg - ikke bare grunnet den pågående konflikten mellom William og prins Harry (36) - men også fordi hertugparet, etterfulgt av deres sønn prins George (7), er ventet å sitte på tronen i mange tiår fremover.

Og nå har Kates egen mor, Carole Middleton (66), innfridd folks ønsker og delt litt fra livet med sine fem barnebarn.

Mye ute

I et nylig intervju med Saga Magazine, gjengitt av People, kunne Carole nemlig røpe hva hun pleier å gjøre når hun har besøk av barnebarna. Per nå er det Kate og Williams barn George, Charlotte (5) og Louis (3), samt Pippa Middletons (37) barn Arthur (2) og Grace (1 md.), som krydrer bestemorens hverdag.

Til magasinet forteller Carole at hun bruker mye tid ute i hagen med de små, der de planter og styrer på, akkurat som en normal familie ville gjort.

- Hvis jeg planter med barnebarna mine liker jeg å ha alt liggende klart på slike aktivitets-stasjoner, med deres egen lille spade og potte, slik at de kan starte med en gang, sier hun.

Grunnen til at barnebarna får eget utstyr å holde på med, skal være at de ikke klarer å holde konsentrasjonen lenge. Av den grunn har Carole sett seg nødt til å tenke strategisk, da alle fem tross alt er under åtte år.

- Det er ikke akkurat så gøy å ha barna over for en aktivitet, for at du så bare skal tulle rundt og se etter riktig utstyr og et sted de kan holde på. De vil miste interessen, sier hun.

Prins William og hertuginne Kate hadde med barna på besøk til Canada. Vis mer

Liker å grise seg til

Videre i intervjuet gir Carole uttrykk for at hun mener det er viktig at barna får vokse opp og lære å sette pris på naturen, og det som tillater dem å bli litt grisete på klærne.

Hertuginne Kate har selv tidligere uttalt i podkasten «Happy Mum, Happy Baby» at hun trives aller best når hun er ute på landet med barna, hvor de bare kan grise seg til, ifølge People. Kate hyllet også moren sin i samme podkast, for å ha gitt henne en god barndom.

- Jeg hadde en veldig lykkelig barndom. Det var veldig mye moro, og jeg er veldig heldig som kommer fra en velstående familie. Foreldrene mine var veldig dedikerte, fortalte hertuginne Kate i podkasten, ifølge Daily Mail.

Hun har selv uttalt at hun ønsker å videreføre det hun har lært av sine foreldre til sine barn.

- Det som blir husket best er de enkle tingene. Det ser jeg nå med mine egne barn. Livet er så travelt og distraherende, og noen ganger gir små ting som å se peisen brenne på en regnfull dag så mye glede, fortalte hun, og la til:

- Jeg husker det fra min egen barndom, de små tingene, som å gå på en tur sammen. Jeg forsøker å gjøre det med mine egne barn.

LES OGSÅ: Full forvirring rundt Chris Harrison etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer