BLIR GODE FORELDRE: - Alle vennene er enige: William og Kate blir fantastiske foreldre. De er veldig avslappet og har mye omsorg for alle rundt seg. Barnet vil bli overøst med kjærlighet, sier Kates venn Jessica Hay til bladet Life & Style.  Foto: Reuters
BLIR GODE FORELDRE: - Alle vennene er enige: William og Kate blir fantastiske foreldre. De er veldig avslappet og har mye omsorg for alle rundt seg. Barnet vil bli overøst med kjærlighet, sier Kates venn Jessica Hay til bladet Life & Style. Foto: ReutersVis mer

- De vil ikke ha barnepiker

Kvinnen som først meldte om hertuginne Kates graviditet, har kommet med nye avsløringer.

SEOGHØR.NO: Da hertuginne Kate (30) tok graviditetstesten hjemme alene i det lille huset hun deler med prins William (30) i landsbyen Anglesey i Wales var det «mest nervepirrende øyeblikket i hennes liv», forteller hennes nære venn, Jessica Hay til bladet New Idea.

Jessica Hay delte rom med Kate på Marlborough College fra de var 14 år gamle. Jessica var også invitert da William og Kate ga hverandre sitt ja i Westminster Abbey.

Jessica var den første som avslørte at hertuginnen var gravid i november.

Nå avslører hun flere detaljer.

Etter å ha fordøyd babynyheten feiret William og Kate med Shepherds Pie – og gikk tidlig til sengs, sier Hay nå til New Idea.

Lettet over at nyheten ble kjent
Ifølge Kates venn er hertugparet veldig lettet over at resten av verden vet at de venter barn.

- Ingen av dem liker å holde på en så stor hemmelighet. Det begynte å bli synlig på Kates mage og ansikt at hun var gravid.

- De følte det var som en militæroperasjon å snike seg rundt og skjule hemmeligheten. Nå er det lettet over at alle vet det – og de fokuserer på hennes helse og å få Kate frisk og rask igjen.

Jessica bekrefter også at mange i parets nærhet tror det ikke kommer en, men to tronarvinger.

- Flere i deres indre krets av venner i London sier de venter tvillinger, sier Jessica.

- De ville elsket å få tvillinger, med en gutt og en jente ville det vært en drøm som gikk i oppfyllelse for dem.

- De blir fantastiske foreldre
– Alle vennene er enige: William og Kate blir fantastiske foreldre. De er veldig avslappet og har mye omsorg for alle rundt seg. Barnet vil bli overøst med kjærlighet, sier Hay

Hun er sikker på at William og Kate vil forsøke å gi sitt barn en mest mulig normal oppvekst.

– William er veldig lik sin mor prinsesse Diana. Han vil være en tilstedeværende pappa, som ikke gjør seg avhengig av barnepiker under barnets oppvekst. De er begge enige om at de ikke vil ha barnepiker, sier Jessica.

– Privat forsøker de å leve så normalt som mulig, og slik vil de fortsette som en familie. De øsnker seg to barn, en gutt og en jente, men vil ikke ha flere barn enn to.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: "Luretelefon"-sykepleier funnet død