Prins Harry og hertuginne Meghan:

- De var nervøse

Hertugparets taxisjåfør snakker ut om den skremmende hendelsen.

JAKT: Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha vært i en dramatisk biljakt med paparazzier. Foto: AP Photo/Matt Dunham, Pool, File/NTB.
JAKT: Prins Harry og hertuginne Meghan skal ha vært i en dramatisk biljakt med paparazzier. Foto: AP Photo/Matt Dunham, Pool, File/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var onsdag kveld prins Harry (38), kona Meghan (41) og hennes mor skal ha vært involvert i det som omtales som en biljakt med paparazzi-fotografer i New York, av parets talsperson.

Hendelsen ble beskrevet som nær katastrofal, og minnet mange om hvordan Harrys mor, Diana, døde i en bilullykke Paris i 1997 - etter å ha prøvd å riste av seg paparazzier.

Hva som egentlig skjedde er mer uklart, etter at New York-politiet kom med en langt mindre dramatisk beskrivelse av hendelsen - og kunne blant annet fortelle at det ikke ble rapportert om kollisjoner, bøter, skader eller arrestasjoner.

Donald Trump la ikke skjul på hva han mente om prins Harry og Meghan Markle og deres utsagn i forbindelse med kroningen av Kong Charles. Video: GB News / Nigel Farage / Rød Løper. Vis mer

Men nå uttaler hertugparets taxisjåfør seg, som kan fortelle at de virket svært nervøse da de kastet seg inn i bilen hans, skriver BBC.

- Jeg tror de ble jaget hele dagen eller noe. De var ganske nervøse, men sikkerhetsvakten hadde kontroll, forteller Sukhcharn Singh.

Videre kan han fortelle om hendelsesforløpet.

- Sikkerhetsvakten deres vinket meg inn. Før jeg visste ordet av det satt prins Harry og kona hans i drosjen min.

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om slåsskampen han hadde med broren sin Prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

Paret, og sjåføren, ble blokkert av en søppelbil, og det var da paparazziene strømmet til for å ta bilder.

- Harry og Meghan var i ferd med å si hvor de skulle da det skjedde. Så sikkerhetsvakten tok en avgjørelse om å returnere til politikontoret.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer