Prinsesse Ingrid Alexandras bursdagsfeiring:

De unge, kongelige gjestene

Prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsfeiring byr på overraskelser.

CELEBERT BESØK: Prinsesse Ingrid Alexandra får besøk fra flere jevnaldrende kongelige. Foto: Ida Bjørvik, Det kongelige hoff
CELEBERT BESØK: Prinsesse Ingrid Alexandra får besøk fra flere jevnaldrende kongelige. Foto: Ida Bjørvik, Det kongelige hoff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag og fredag skal prinsesse Ingrid Alexandras (18) myndighetsdag endelig feires, og onsdag ble det kjent hvem som vil være til stede.

18-åringen får gleden av å feires to ganger- både under festarrangementet på Deichman Bjørvika i Oslo, og gallamiddagen på slottet.

I den anledning kommer flere kongelige fra Europa, inkludert den yngre generasjonen med prinser og prinsesser.

- Den yngre garde er godt representert blant de kongelige, noe som ikke er så rart. Det er jo mange av disse Ingrid Alexandra skal regjere samtidig med, og hun har selv uttrykt at hun setter pris på at de er mange jevnaldrende med god kontakt, forklarer Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle.

- Veldig unge!

Ifølge Kongehusets nettside kommer kronprinsesse Victoria (44) av Sverige og prins Daniel (48) sammen med sine to barn, prinsesse Estelle (10) og prins Oscar (6).

- Det var likevel litt overraskede å se prinsesse Estelle og prins Oscar på listen. De er veldig nære den norske kronprinsfamilien, men de er jo veldig unge! Det understreker imidlertid den svært gode relasjonen, sier Vagle om gjestelisten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer