PRINS HARRY KOPIEN: Engelskmannen Matthew Hicks er slående lik den britske prinsen. I fjor høst holdt han en håndfull jenter for narr i ukesvis. I mai vises resultatet på den amerikanske TV-kanalen FOX. Foto: FOX
PRINS HARRY KOPIEN: Engelskmannen Matthew Hicks er slående lik den britske prinsen. I fjor høst holdt han en håndfull jenter for narr i ukesvis. I mai vises resultatet på den amerikanske TV-kanalen FOX. Foto: FOXVis mer

De tror de skal få gifte seg med prinsen

De fleste små jenter drømmer om å bli prinsesse, og nå får 12 lykkelige kvinner mulighet til å gjøre drømmen til «virkelighet».

SEOGHØR.NO: I den nye britiske realityserien «I Wanna Marry "Harry"» kjemper et dusin amerikanske damer om å få gifte seg med prins Harry (29).

Men det kvinnene ikke vet er at den sjarmerende "prinsen" bare er en helt vanlig britisk gutt ved navn Matthew Hicks - som har blitt forvandlet til å bli Harrys look-a-like for TV-showet.

Gjennom hele programmet kommer Hicks til å holde jentene for narr, og å ta dem med på romantiske dater en prinsesse verdig.

Først i siste episode blir hans egentlige identitet avslørt, skriver Daily Mail.

«Vil han klare å overbevise dem om at han er kongelig? Og hvis han klarer det, vil deltagerne falle for kronen eller forelske seg i den ekte personen?» står det i presentasjonen av programmet på FOX sin hjemmeside.

I virkeligheten er prins Harry kjæreste med danseren Cressdia Bonas (25), og ifølge britene er en forlovelse rett rundt hjørnet.

Showet er produsert av TV-stjernen og programlederen Ryan Seacrest (39) og har premiere i USA 27. mai.

HAR KJÆRESTE: Prins Harry er lykkelig forelsket i Cressida. Foto: Stella Pictures
HAR KJÆRESTE: Prins Harry er lykkelig forelsket i Cressida. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Prins Harry trøster kjæresten i sorgen