- De skor seg på Kates graviditet

Britisk hoff-ekspert raser mot det siste påfunnet fra hertuginnens foreldre.

FÅR KRITIKK: Kritiske røster mener Michael og Carole Middlethon forsøker å sko seg på sitt kommende barnebarn.  Foto: All Over Press
FÅR KRITIKK: Kritiske røster mener Michael og Carole Middlethon forsøker å sko seg på sitt kommende barnebarn. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Hertuginne Kates foreldre, Carol og Michael Middleton, har for lengst tjent seg rike på festrekvesita. De driver nettstedet Party Pieces, hvor de selger alt du kan tenke deg av moro du trenger og ikke trenger til festen.

Nå får de skarp kritikk for at de også forsøker å sko seg på datterens graviditet med å selge produkter hvor det står "En ny liten prinsesse" og "En ny liten prins".

- Det er smakløst og vulgært. Og etter hva jeg vet om Kate og William, synes de nok dette er svært pinlig, skriver kongehistorikeren Michael Thorton skriver i Daily Mail.
 
Han mener hertuginnens foreldre mangler dømmekraft og utviser dårlig skjønn når de selger slike produkter. Han poengterer også at de ikke trenger pengene, da firmaet de eier er anslått til å være verdt 40 millioner pund!

Thorton mener dette er kynisk spill av Middleton-familien, men det må også understrekes at de har solgt slike produkter i lang tid. Det er dessuten svært vanlig å kalle nye verdensborgere for prinser og prinsesser, og ikke noe de bare har funnet på i forbindelse med den kongelige babyen som er i vente.

Selv om Thorton kritiserer familien, har han imidlertid bare godt å si om Kate og hennes fremtoning:

- Kate har knapt trådt et eneste steg feil siden hun kom i søkelyset  som Williams diskret og veloppdragne kjæreste for ti år siden. Hun slår meg som den største ressursen kongehuset har hatt siden dronningmoren.

Thorton bor i nærheten av Kate og William i Anglesey, hvor prinsen jobber som helikopterpilot. Han skriver at han møtt Kate ved flere anledninger på nærbutikken, og hun fremstår som sjarmerende, vennlig og beskjeden.LES OGSÅ: