HØYDEPUNKT 1: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ble viet av biskop Gunnar Stålsett i Oslo Domkirke i 2001. Foto: SCANPIX
HØYDEPUNKT 1: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ble viet av biskop Gunnar Stålsett i Oslo Domkirke i 2001. Foto: SCANPIX Vis mer

- De norske er høydepunktene

Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland er i helgen til stede ved sitt 20. kongelige bryllup.

Publisert
SEHER.NO: Når Se og Hørs Kjell Arrne Totland lørdag er til stede idet den svenske kronprinsessen Victoria (32) og hennes Daniel Westling (36) står brud og brudgom lørdag, blir det den erfarne hoffreporterens 20. kongelige bryllup.

- Det har vært mange flotte opplevelser – i mange land. Men våre to «egne» kongelige bryllup, Haakon og Mette-Marits i 2001 og Märtha og Aris året etter, står på mange måter som to naturlige høydepunkt.

Men Totland har også manga andre gode bryllupsminner.

- Det er så rart med det. Selvsagt husker man alt det storslåtte og grandiose glitteret. Men faktisk er det de små og nære øyeblikkene man kanskje husker aller best. Mette-Marits og Märtha Louises tårer i kirken, Máxima som måtte fram med lommetørkleet, da en argentinsk tango ble spilt under vielsen – og Frederiks tårer da han så sin brud komme inn i kirken. Og, nå sist, Joachim som rørt omfavnet sine to små sønner framme i koret, da hans Marie trådte inn kirkedøren, forteller han.

Om kronprinsesse Victoria har hoffreporteren bare godt å si.

- Det er veldig hyggelig at det er Victoria som nå endelig står brud. Jeg har fulgt henne tett i alle mine år som hoffreporter og alltid satt pris hennes varme og vennlige vesen. Derfor unner jeg henne virkelig å ha funnet kjærligheten og lykken – og gleder meg til å se henne som brud.

Totland tror giftermålet med Daniel Westling vil påvirke kronprinsessen på en meget god måte.

- Først og fremst er jeg overbevist om at Victoria blir en gladere og bedre kronprinsesse – og siden dronning - med mannen hun elsker ved sin side. Dessuten tror jeg Victoria og Daniel sammen kan bidra til å gjøre monarkiet i Sverige litt mer folkelig og noe mindre konservativt…. Mer i pakt med tiden, for å si det slik, sier Kjell Arne Totland til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå forandres alt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer