MISFORNØYD: Prinsesse Caroline og fyrst Albert slakter filmen om deres berømte mor, avdøde fyrstinne Grace Kelly. Foto: All Over Press
MISFORNØYD: Prinsesse Caroline og fyrst Albert slakter filmen om deres berømte mor, avdøde fyrstinne Grace Kelly. Foto: All Over Press Vis mer

- De lyver om mamma

Prinsesse Caroline og Albert raser mot filmen om Grace Kelly.

Publisert
SEOGHØR.NO: Fyrstefamilien i Monaco slakter den kommende Hollywood-filmen om fyrstinne Grace Kelly. Filmen er «ukorrekt» og «ren fiksjon», sier fyrstinnens barn.

Det er den australsk-amerikanske skuespilleren Nicole Kidman som portretterer den tidligere Hollywood-stjernen Grace Kelly i filmen.

- Vi har absolutt ingen tilknyting til prosjektet, som hevder å skildre våre foreldres liv. Denne filmen er ikke et biografisk verk, men portretterer kun en liten del av vår mors liv, og gjør det på en overdreven glamorøs måte. Filmen inneholder historiske ukorrektheter samt scener som er ren fiksjon, skriver fyrst Albert og hans søster, prinsesse Caroline i en pressemelding.

Fyrstefamilien fikk tilsendt en kopi av filmmanuset. Ifølge den britiske avisa The Independent ignorerte Hollywood-produsentene familiens ønsker om en rekke endringer.

Nicole Kidman har tidligere forsvart den kontroversielle filmen.
 
LES OGSÅ: Victorias mystiske sykdom

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer