- De ligger langt foran vennene

Noen ganger er det ekstra gunstig å være kongelig skoleelev.

NYTT SKOLEÅR: De danske prinsene Nikolai og Felix ble fulgt av sin mor, grevinne Alexandra, da de mandag startet i henholdsvis 3. og 6. klasse på Krebs skole i København. Foto: Stella Pictures
NYTT SKOLEÅR: De danske prinsene Nikolai og Felix ble fulgt av sin mor, grevinne Alexandra, da de mandag startet i henholdsvis 3. og 6. klasse på Krebs skole i København. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det var prins Joachims eks-kone, grevinne Alexandra, som fulgte deres to sønner, prinsene Nikolai og Felix da de mandag begynte på skolen igjen etter sommerferien.

Både Alexandra og hennes to sønner - som skal begynne i henholdsvis 3. og 6. klasse - smilte bredt da de ankom Krebs skole i København, og det er kanskje ikke så rart.

Ifølge avisen Berlingske Tidende, føler de to prinsene seg sikre på å få bra karakterer i sine nye fag i år, på grunn av sin kongelige bakgrunn.

Mens prins Nikolai skal begynne med franskundervisning, skal prins Felix ha sine første engelsk-timer. Men det burde bli enkelt for de to guttene, som er oppdratt på begge språkene, i tillegg til dansk.

- Begge prinsene var enige om at de ville gjøre det bra, fordi de er oppdratt både på engelsk og fransk, i tillegg til dansk, skriver BT.dk.

Men ifølge avisen innrømmet prinsene at de egentlig ikke var helt klare for å sette seg på skolebenken igjen.

- På spørsmål fra journalistene, sa prins Nikolai at han godt kunne tenke seg å fortsatt ha ferie noen uker til, skriver BT.dk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her stormer Fergie ut av TV-studioet