De kongelige strømmer til New York

Kongelige fra hele verden er i New York, men ikke for å feste...

STILLER TIL FOTO: Kronprinsesse Mette-Marit er svært populær i New Yorks gater, spesielt når hun møter på norske turister.  Foto: NTBScanpix
STILLER TIL FOTO: Kronprinsesse Mette-Marit er svært populær i New Yorks gater, spesielt når hun møter på norske turister. Foto: NTBScanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare Norges kronprinsesse Mette-Marit som er på vift i New York denne uka. Samtidig som de mektige fra hele verden samles i forbindelse med  FNs generalforsamling strømmer også de kongelige til USAs østkyst.

Kronprinsesse Mette-Marit er i godt selskap, både fyrst Albert, fyrstinne Charlene, kronprinsesse Mary, kronpinsesse Victoria, dronning Rania og dronning Maxima gjester denne uka New York.Mette-Marit er på plass på to forskjellige kongresser, både Clinton Global Initiative og Social Good Summit, hvor hun blant annnet kjemper for kvinnehelse og hivspørsmål. 

Fyrst Albert har mottatt miljøpris og talt i FN mens Charlene vært på førstedamelunsj med Michelle Obama.

Kronprinsesse Mary skal møte Bono og Stevie Wonder på Global Citizen Festival i Central Park denne helgen. Bono var også på plass på Clinton-konferansen, hvor Mette-Marit har vært denne uka.

Sveriges kronprinsesse Victoria skal besøke FN i begynnelsen av neste uke, mens dronning Rania har vært på en veldedighetsmiddag i forbindelse med Clinton Global Citizen Awards Ceremony. Hun har trolig også fått hilst på Mette-Marit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer