PRINSESSEKJOLE: Fru Swaziland hadde valgt en volumiøs kjole i gull-tyll til gallamiddagen på Buckingham Palace. Foto: All Over Press
PRINSESSEKJOLE: Fru Swaziland hadde valgt en volumiøs kjole i gull-tyll til gallamiddagen på Buckingham Palace. Foto: All Over Press Vis mer

De kongelige fikk sjokk

Dronninger fra hele verden måpte da fru Swaziland ankom Windsor.

Publisert
SEOGHØR.NO: Kona til kong Mswati III av Swaziland, Inkohosikati LaMbikiza, fikk det til å bevre i stive britiske munnviker under dronning Elizabeths jubileumsfeiring i helgen.

Dronningen hadde invitert alle rojale statsoverhoder til en feiring i tre deler, og fru Mswati tok fram den ene fargerike kreasjonen etter den andre - som alle brøt med britisk etikette.  
Det vakte sterke reaksjoner da det ble kjent at dronning Elizabeth hadde invitert kongen av Swaziland, siden han velter seg i rikdom mens folket hans regelrett sulter.

Men dronningen lot seg ikke affisere av kritikken, men smilte bredt da han kom sammen med sin tredjekone Inkohosikati. De 12 andre konene hans ble hjemme.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Prinsessens hemmelige elsker henrettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer