Hertuginne Kate og hertuginne Meghan:

- De kommer ikke overens

Kate og Meghan skaper hodebry for William og Harry.

ISFRONT: Ifølge flere utenlandske medier skal det være en anspent stemning mellom hertuginne Kate og heruginne Meghan. Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Ifølge flere utenlandske medier skal det være en anspent stemning mellom hertuginne Kate og heruginne Meghan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ble det kjent at prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) har tatt det endelige valget om å flytte ut fra Kensington Palace, der hertuginne Kate (36) og prins William (36) også bor.

Ifølge en kilde til The Sun var planen i utgangspunktet at Harry og Meghan skulle flytte ut av huset innenfor Kensington Palace sine gjerder, og inn i en av hovedleilighetene - men slik ble det altså ikke.

- Det har vært litt spenning mellom brødrene, uttalte en kilde ved Kensington Palace til avisen.

Nå har det imidlertid kommet frem at den angivelige spenningen mellom brødrene skyldes at deres koner angivelig ikke kommer overens med hverandre.

- Kate og Meghan er to veldig forskjellige mennesker. De kommer ikke så bra overens, avslører en kilde til Daily Mail.

Splid i familien

Akkurat hva Kate og Meghan angivelig skal være uenige om, er foreløpig ukjent. Ifølge Metro skal det ha noe med hvordan Meghan sin tidligere Hollywood-status har snudd den britiske kongefamilien på hodet.

DÅRLIG STEMING: Det skal angivelig være på grunn av Meghan og Kate at prins Harry og Meghan ønsket å flytte. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG STEMING: Det skal angivelig være på grunn av Meghan og Kate at prins Harry og Meghan ønsket å flytte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I forkant av bryllupet til hertuginne Meghan og prins Harry i mai tidligere i år, skapte familien til Meghan baluba i pressen med sine beskyldninger og anklagelser mot Meghan og kongefamilien. Dette skapte mildt sagt hodebry for hoffet.

Tidligere denne måneden kom det også frem at Meghan igjen har bevist at det ikke er bare bare å bli kongelig uten «blått blod».

Før Meghan giftet seg med prinsen var hun i flere år skuespiller i suksesserien «Suits, som hun trolig tjente godt med penger på.

Til tross for at hun har flyttet til Storbritannia og giftet seg, er hun fremdeles amerikansk statsborger. Det vil kunne ta flere år får hun får sitt britiske pass, og ifølge den britiske tabloidavisen Mirror, har det skapt problemer.

Ifølge avisen må hertuginne Meghan betale skatt til USA helt frem til hun blir britisk, og derfor må skattemyndighetene i USA vite akkurat hva hun tjener, hva hun eier, leier og hva hun får som gaver.

Det betyr at det dermed ikke bare er Meghan som rammes av de amerikanske skattereglene. Ifølge avisen vil også økonomien til prins Harry og dronning Elizabeth påvirkes.

IKKE VENNER: Selv om det tilsynelatende så ut til at Kate og Meghan hadde kommet godt overens tidligere i år, viser det seg derimot at de likevel skal ha et anspent forhold. Foto: NTB Scanpix
IKKE VENNER: Selv om det tilsynelatende så ut til at Kate og Meghan hadde kommet godt overens tidligere i år, viser det seg derimot at de likevel skal ha et anspent forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flytter neste år

Om det er de stadige utfordringene rundt Meghan som Kate har sett seg lei, er ikke godt å si. Heldigvis trenger imidlertid ikke de angivelige kranglefantene å omgås stort lenger.

Ifølge The Sun er planen at hertugparet skal flytte i løpet av neste år, til Frogmore Cottage i Windsor.

Saken fortsetter nedenfor.

FROGMORE HOUSE: Hertuginne Meghan og prins Harry skal allerede være igang med å gjøre Frogmore Cottage, som ligger på eiendommen til Frogmore House, til sitt eget. Foto: NTB Scanpix
FROGMORE HOUSE: Hertuginne Meghan og prins Harry skal allerede være igang med å gjøre Frogmore Cottage, som ligger på eiendommen til Frogmore House, til sitt eget. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det skal være dronning Elizabeth (92) som har tildelt hertugparet deler av det kjente huset - som har vært i kongefamilien siden 1680.

Huset, som tidligere har vært bebodd av kongelige som dronning Charlotte i 1792 og prinsesse Helene, datteren til dronning Victoria, i 1866, rommer hele 10 soverom, et eget barneværelse, treningsrom og yogastudio.

Den enorme plassen, og spesielt barneværelset, kan komme godt med om noen måneder da hertuginne Meghan skal føde.

LES OGSÅ: Bli med hjem til kjendisparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer