Hertuginne Meghan og prins Harry:

- De kommer i bryllupet til Nick og Priyanka

Parene ble observert sammen på dobbeltdate og skal ha feiret forlovelsen sammen.

GODE VENNER: Vennskapet mellom hertuginne Meghan og skuespilleren Priyanka Chopra får spekulasjonene til å sette fart. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Vennskapet mellom hertuginne Meghan og skuespilleren Priyanka Chopra får spekulasjonene til å sette fart. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forrige uke meldte People at popstjernen Nick Jonas (25) har gått ned på kne for skuespillerkjæresten Priyanka Chopra (36), som han har vært kjæreste med i knappe to måneder.

I utenlandsk presse spekuleres det nå på om britiske prins Harry (33) og hertuginne Meghan (36) vil være å se i det kommende bryllupet.

Priyanka Chopra var nemlig en av de celebre gjestene som fikk overvære det spektakulære bryllupet til Meghan og Harry tidligere i år, og nylig ble de to parene observert sammen på dobbeldate, ifølge Fox News.

Feiret sammen

Ifølge Us Weekly skal Priyanka ha feiret forlovelsen ved å introdusere Nick til venninnen, hertuginne Meghan, og hennes ektemann, prins Harry.

Vennskapet mellom Meghan og Priyanka strekker seg tilbake til 2016, da de møttes under en middag i forbindelse med «ELLE Women in Television», ifølge People. På dette tidspunktet var Meghan en av stjernene i tv-serien «Suits».

KONGELIG BRYLLUP: Priyanka Chopra ankommer bryllupet til hertuginne Meghan og prins Harry tidligere år, sammen med «Suits»-skuespilleren Abigail Spencer. Foto: NTB Scanpix
KONGELIG BRYLLUP: Priyanka Chopra ankommer bryllupet til hertuginne Meghan og prins Harry tidligere år, sammen med «Suits»-skuespilleren Abigail Spencer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi fant tonen som skuespillere. Vi ble bare venner, fortalte Priyanka til nettstedet den gang.

Ifølge Fox News skal Meghan og Harry ha kommet på besøk til det nyforlovede paret i deres hjem i Oxfordshire i England, kort tid etter frieriet.

- Meghan er veldig glad på deres vegne, skal en kilde ha uttalt til kanalen E!, ifølge Fox News.

Om hertuginne Meghan og prins Harry dukker opp i det angivelige bryllupet gjenstår å se, selv om flere utenlandske medier allerede hevder det. Foreløpig har verken Priyanka eller Nick kommentert bryllupsryktene selv.

Raskt i svingene

Det britiske hoffet bekreftet at Meghan Markle og prins Harry var et par i november 2016. Nesten nøyaktig ett år senere kunngjorde de forlovelsen.

For Priyanka har det imidlertid gått enda kortere tid før hun fikk ring på fingeren. Det var nemlig i slutten av mai at det ble kjent at Nick hadde funnet tonen med skuespilleren og artisten, som blant annet er kjent fra «Baywatch»-filmen.

Duoen har siden den gang til stadighet blitt observert sammen, og i juni tok 25-åringen med sin flotte kjæreste i søskenbarnets bryllup i Atlantic City, der hun ble introdusert for Jonas-familien.

Ifølge People gikk Nick ned på kne for en uke siden, da Priyanka feiret 36-årsdagen sin i London.

Bryllupsfeber

Nick på sin side er ikke den eneste Jonas-broren som for tiden planlegger bryllup, da det i oktober i fjor ble kjent at storebror Joe Jonas (28) hadde forlovet seg med «Game of Thrones»-skuespilleren Sophie Turner (22).

Kunngjøringen foregikk via Instagram, der både Sophie og Joe la ut et identisk bilde av det som etter alt å dømme er hverandres hender.

She said yes.

Et innlegg delt av J O E J O N A S (@joejonas)

«Hun sa ja», skrev Joe til sitt bilde.

I likhet med lillebror Nick og hans kjære Priyanka, hadde heller ikke Joe og Sophie datet så altfor lenge før de forlovet seg.

28-åringen fridde nemlig til kjæresten under et år etter at de to ble observert sammen for første gang.

LES OGSÅ: - Kjenner jeg prinsessen rett så er hun litt småsur nå

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer