Hertuginne Meghan og prins Harry:

- De kommer i bryllupet til Nick og Priyanka

Parene ble observert sammen på dobbeltdate og skal ha feiret forlovelsen sammen.

GODE VENNER: Vennskapet mellom hertuginne Meghan og skuespilleren Priyanka Chopra får spekulasjonene til å sette fart. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Vennskapet mellom hertuginne Meghan og skuespilleren Priyanka Chopra får spekulasjonene til å sette fart. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke meldte People at popstjernen Nick Jonas (25) har gått ned på kne for skuespillerkjæresten Priyanka Chopra (36), som han har vært kjæreste med i knappe to måneder.

I utenlandsk presse spekuleres det nå på om britiske prins Harry (33) og hertuginne Meghan (36) vil være å se i det kommende bryllupet.

Priyanka Chopra var nemlig en av de celebre gjestene som fikk overvære det spektakulære bryllupet til Meghan og Harry tidligere i år, og nylig ble de to parene observert sammen på dobbeldate, ifølge Fox News.

Feiret sammen

Ifølge Us Weekly skal Priyanka ha feiret forlovelsen ved å introdusere Nick til venninnen, hertuginne Meghan, og hennes ektemann, prins Harry.

Vennskapet mellom Meghan og Priyanka strekker seg tilbake til 2016, da de møttes under en middag i forbindelse med «ELLE Women in Television», ifølge People. På dette tidspunktet var Meghan en av stjernene i tv-serien «Suits».

KONGELIG BRYLLUP: Priyanka Chopra ankommer bryllupet til hertuginne Meghan og prins Harry tidligere år, sammen med «Suits»-skuespilleren Abigail Spencer. Foto: NTB Scanpix
KONGELIG BRYLLUP: Priyanka Chopra ankommer bryllupet til hertuginne Meghan og prins Harry tidligere år, sammen med «Suits»-skuespilleren Abigail Spencer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi fant tonen som skuespillere. Vi ble bare venner, fortalte Priyanka til nettstedet den gang.

Ifølge Fox News skal Meghan og Harry ha kommet på besøk til det nyforlovede paret i deres hjem i Oxfordshire i England, kort tid etter frieriet.

- Meghan er veldig glad på deres vegne, skal en kilde ha uttalt til kanalen E!, ifølge Fox News.

Om hertuginne Meghan og prins Harry dukker opp i det angivelige bryllupet gjenstår å se, selv om flere utenlandske medier allerede hevder det. Foreløpig har verken Priyanka eller Nick kommentert bryllupsryktene selv.

Raskt i svingene

Det britiske hoffet bekreftet at Meghan Markle og prins Harry var et par i november 2016. Nesten nøyaktig ett år senere kunngjorde de forlovelsen.

For Priyanka har det imidlertid gått enda kortere tid før hun fikk ring på fingeren. Det var nemlig i slutten av mai at det ble kjent at Nick hadde funnet tonen med skuespilleren og artisten, som blant annet er kjent fra «Baywatch»-filmen.

Duoen har siden den gang til stadighet blitt observert sammen, og i juni tok 25-åringen med sin flotte kjæreste i søskenbarnets bryllup i Atlantic City, der hun ble introdusert for Jonas-familien.

Ifølge People gikk Nick ned på kne for en uke siden, da Priyanka feiret 36-årsdagen sin i London.

Bryllupsfeber

Nick på sin side er ikke den eneste Jonas-broren som for tiden planlegger bryllup, da det i oktober i fjor ble kjent at storebror Joe Jonas (28) hadde forlovet seg med «Game of Thrones»-skuespilleren Sophie Turner (22).

Kunngjøringen foregikk via Instagram, der både Sophie og Joe la ut et identisk bilde av det som etter alt å dømme er hverandres hender.

She said yes.

Et innlegg delt av J O E J O N A S (@joejonas)

«Hun sa ja», skrev Joe til sitt bilde.

I likhet med lillebror Nick og hans kjære Priyanka, hadde heller ikke Joe og Sophie datet så altfor lenge før de forlovet seg.

28-åringen fridde nemlig til kjæresten under et år etter at de to ble observert sammen for første gang.

LES OGSÅ: - Kjenner jeg prinsessen rett så er hun litt småsur nå

MEGHAN OG HARRY: Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle. Her sier de «ja» til hverandre. Video: AP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer