FORELSKET: Hertuginne Kate og prins William tok et deilig avbrekk, og fikk satt av tid til å pleie kjærligheten med en romantisk middagsdate i Norfolk i helgen. Dette er fra Wimbledon-turneringen i begynnelsen av juli. Foto: All Over Press
FORELSKET: Hertuginne Kate og prins William tok et deilig avbrekk, og fikk satt av tid til å pleie kjærligheten med en romantisk middagsdate i Norfolk i helgen. Dette er fra Wimbledon-turneringen i begynnelsen av juli. Foto: All Over PressVis mer

- De klarte ikke holde fingrene fra hverandre

Prins William og hertuginne Kate dro på romantisk middagsdate.

SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate (32) og prins William (32) reiser land og strand rundt for å tjene folket, men i helgen fikk det rojale paret endelig tid til å pleie kjærligheten.

Kate og William hadde fått barnepiken Maria Teresa Borrallo til å passe lille prins George (1), mens de to hadde booket bord på den lokale hotellrestauranten The Kings Head Hotel i Norfolk, skriver The Express, ifølge HelloMagazine.

- De flørtet masse

Øyenvitner har fortalt at ettbarnsforeldrene ikke la skjul på hvor forelsket de fremdeles er i hverandre - tre år etter drømmebryllupet ble avholdt i Westminster Abbey i London.

- William var ekstremt kjærlig og omsorgsfull mot Kate. De flørtet masse, og klarte ikke holde fingrene fra hverandre.

Ekteparet tilbrakte rundt to timer i restauranten, og fire livvakter satt på bordet ved siden av. På menyen sto grillet fisk og grønnsaker. Og som seg hør og bør på romantisk date bestilte prinsen én dessert med to skjeer.

SØT TRIO: I sommer fylte prins George ett år. Mamma Kate og pappa William er opptatt av at den lille poden skal være omringet av frisk luft og grønne skoger, og har derfor også gått til anskaffelse av et hus på landsbygda i Norfolk. Foto: All Over Press
SØT TRIO: I sommer fylte prins George ett år. Mamma Kate og pappa William er opptatt av at den lille poden skal være omringet av frisk luft og grønne skoger, og har derfor også gått til anskaffelse av et hus på landsbygda i Norfolk. Foto: All Over Press Vis mer

Folkelige

Vitnet forteller videre at hun var overrasket over hvor folkelige de var:

- Da de var ferdig med måltidet gikk et par lokale innbyggere bort til dem for å hilse på. De smilte og var veldig immøtekommende. Jeg ble overveldet av hvor normale de var. De virket veldig tilfredse med å snakke med «den vanlige mannen i gata».

I tillegg til den eksklusive leiligheten de bor i på Kensington Palace, har de også fast adresse på landsbygda i Norfolk.

Senere i september starter William i ny jobb, som ambulansepilot i East Anglian Air Ambulance - og avdøde prinsesse Dianas eldste sønn er som sin mor opptatt av veldedighet, og har bestemt seg for å gi bort hele lønnen sin til ulike veldedige formål.

LES OGSÅ: Se prinsens første år i bilder