- De kan erstatte Beckham-paret

Britisk forfatter mener Kate og William kan bli det nye superparet.

GIFTER SEG SNART: Prins William og Kate Middleton har skapt bryllupsfeber i Storbritannia, og interessen rundt de to er enorm. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG SNART: Prins William og Kate Middleton har skapt bryllupsfeber i Storbritannia, og interessen rundt de to er enorm. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det er kun tre uker igjen til Kate Middleton (29) skal gå ned kirkegulvet for å få sin prins William (28).

Etter at paret offentliggjorde sin forlovelse i november, har de blitt gransket fra topp til tå av britisk presse, og alt fra klesstil til oppførsel, hår og utseende har blitt omtalt. 

Og det er ingen tvil om at interessen rundt paret er enorm, og nå sier den anerkjente forfatteren Hugo Vickers at prinsen og forloveden kan bli et alternativt fokus for unge mennesker.

Forfatteren mener også at populariteten til paret kan eskalere i like stor grad som populariteten rundt Victoria og David Beckham, som også er gjester i bryllupet.

- Jeg tror det er en god mulighet for William og Catherine til å erstatte mennesker som Beckham-paret, og skape et nytt fokus for unge i Storbritannia, sier han ifølge The Telegraph.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette bildet skapte kaos