Prins Harry og hertuginne Meghan går til sak mot storavis:

- De har skapt løgn etter løgn

Publiseringen av et brev skaper trøbbel.

GÅR TIL SAK: Meghan og Harry går til sak etter at Mail on Sunday publiserte et privat brev. Foto: NTB scanpix
GÅR TIL SAK: Meghan og Harry går til sak etter at Mail on Sunday publiserte et privat brev. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (34) og hertuginne Meghan (38) har bestemt seg for å saksøke britiske Mail on Sunday, som følge av en lang konflikt de har hatt med avisen. Det hele bunner i at avisen, som er søsteravisen til Daily Mail, publiserte et privat brev.

Det skriver Sky News. Brevet inneholdt privat informasjon som hertuginnen hadde sendt til sin far i fjor. Brevet skal ha inneholdt en bønn fra Meghan til sin far om å holde seg unna pressen, og et håp om å kunne ordne opp i familieforholdet.

Blitt et offer

Allerede i februar varslet paret at de ønsket å gå til søksmål. I en sjelden uttalelse forteller prinsen nå om hvorfor de har valgt å gå til sak.

- Min kone har uheldigvis blitt det siste offeret for en britisk tabloidpresse som kjører kampanjer mot individer - uten å tenke på konsekvensene. En kampanje som har eskalert det siste året, gjennom svangerskapet hennes og mens hun oppdrar vår nyfødte sønn, skriver han i uttalelsen, og fortsetter:

- Denne nådeløse propagandaen koster, spesielt når den bevisst er flask og slem, og selv om vi har holdt fasaden oppe, som mange av dere kan relatere dere til, kan jeg ikke engang begynne med å diskutere hvor smertefullt det har vært.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer