- De har et spesielt nært forhold

Allerede nå er prinsesse Ingrid Alexandra i gang med «dronningskolen».

NÆRT FORHOLD: Ifølge kongeeksperter er kjemien mellom dronning Sonja og prinsesse Ingrid Alexandra spesiell. Foto: SCANPIX
NÆRT FORHOLD: Ifølge kongeeksperter er kjemien mellom dronning Sonja og prinsesse Ingrid Alexandra spesiell. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prinsesse Alexandra er bare syv år gammel, men hun er allerede i gang med «dronningskolen». Da er det selvsagt bestemor, dronning Sonja, som er lærer.

Flere eksperter på det kongelige mener at dronningen og prinsessen har en kjemi utenom det vanlige.

- Jeg har lagt merke til at de har et spesielt nært forhold. Dette tror jeg er et ledd i oppdragelsen til at Ingrid Alexandra skal bli Norges kommende dronning. Bestemor Sonja føler kanskje at hun har en spesiell forpliktelse i å forberede sitt barnebarn så godt hun kan, sier NTB-journalist Wibecke Lie til VG.

Mandag denne uken arrangerte kongefamilien den årlige julefotograferingen. Da satte Ingrid Alexandra seg godt inntil sin bestemor, og fulgte med da Sonja leste eventyr.

- Når Ingrid i langt større grad enn sine søsken og sine kusiner er med ved offisielle anledninger, er det på grunn av sin plass i kongehuset - og sin fremtidige rolle som kronprinsesse og siden regjerende dronning. Både foreldre og besteforeldre er opptatt av at hun smått om senn skal venne seg til sin spesielle rolle og posisjon. Og det er veld slike anledninger farmor er til stor hjelp. Hun tar gjerne sønnedatteren i hånden og forklarer hva de skal gjøre, sier hoffekspert Kjell Arne Totland til avisen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Mette-Marit trodde også på engler

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer