FORVENTNINGSFULLE: Kate har termin i juli. Foto: All Over Press
FORVENTNINGSFULLE: Kate har termin i juli. Foto: All Over PressVis mer

- De gir babyen navn etter en frukt

Overraskende avsløring fra vennen til prins William og hertuginne Kate.

SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate og prins William venter sitt første barn i juli. Nå avslører en av hertugparets venner at de blivende foreldrene har gitt sitt ufødte barn et kallenavn.

- De kaller babyen ”Lille Drue”, sier vennen til det amerikanske bladet US Weekly.

Tidligere denne måneden skal den vordende moren ha forsnakket seg og røpet at hun er gravid med en jente, noe hun i etterkant benektet. På St. Patrick´s Day fortalte hertuginne Kate til en soldat at hun håpet den «lille druen» var en gutt.

- Jeg snakket med henne om babyen. Jeg spurte henne «Vet du om det er en gutt eller jente?» og hun svarte «ikke enda». Hun sa «Jeg vil gjerne ha en gutt og William håper på en jente. Slik er det alltid», forteller vakten Lee Wheeler til Sky News.

Tidligere i år fortalte flere av hertugparets venner at William og Kate kom til å bli fantastiske foreldre.

- De har stor omsorg for alle rundt seg. Barnet vil bli overøst med kjærlighet, sa en av vennene til Daily Record.

Vil ha to barn.
Jessica Hay, en av Kates barndomsvenner sa at William har arvet mye av prinsesse Dianas kjærlighet for sine medmennesker – og at prinsen vil ta det med seg inn i papparollen.

- William er veldig lik sin mor. Han vil være en tilstedeværende pappa, som ikke gjør seg avhengig av barnepiker under barnets oppvekst. Alle vennene er enige: William og Kate blir fantastiske foreldre. De er veldig avslappet og har mye omsorg for alle rundt seg, forklarte Jessica til det australske bladet New Idea.

Hun er sikker på at hertugparet vil forsøke å gi sitt barn en mest mulig normal oppvekst.

– Privat forsøker de å leve så normalt som mulig, og slik vil de fortsette som en familie. De øsnker seg to barn, en gutt og en jente, men vil ikke ha flere barn enn to.


LES OGSÅ: - Vi elsker dette bildet