De første bildene etter fødselen

Prinsesse Madeleine tok med prinsesse Leonore på biltur.

DEBUTERTE: Prinsesse Madeleine, svigermor Eva O`Neill og ektemannen Chris O`Neill med prinsesse Leonore på gata i New York. Foto: Allan Bregg / Splash News/ All Over Press
DEBUTERTE: Prinsesse Madeleine, svigermor Eva O`Neill og ektemannen Chris O`Neill med prinsesse Leonore på gata i New York. Foto: Allan Bregg / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at prinsesse Madeleine kom hjem fra sykehuset forrige uke har hun holdt seg hjemme i luksusleiligheten på Manhattan sammen med prinsesse Leonore.

Det svenske kongeparet har besøkt Madeleine og familien i New York, og de har vært ute på både shoppingtur og restaurantbesøk for å feire fødselen sammen med svigersønnen Christopher O`Neill.

Denne uken ble det også kjent at den svenske Riksmarskalken krever at Leonore må snakke feilfritt om hun skal få plass i arverekkefølgen.

Saken fortsetter under bildene:

De første bildene

Prinsesse Madeleine har imidlertid ikke vist seg utenfor leilighetens fire vegger før i går, da hun sammen med ektemannen Chris og svigermor Eva tok med seg lille Leonore på en biltur.

Christopher forlot leiligheten noen minutter før resten av følget, og hentet sin Porsche Cayenne, slik at Madeleine ikke trengte å gå så mange meterene. Svenske fotografer fra flere billedbyråer er på plass i New York, og de nye bildene er selvsagt slått stort opp i svenske aviser. Den lille prinsessen er allerede blitt umåtelig populær i hjemlandet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer