Prins Harry og prins William:

- De forlot ikke hverandre på noen god måte

Dette skal brødrene gjøre for å legge konflikten bak seg.

DÅRLIG STEMNING: Det har lenge blitt antatt at stemningen mellom de britiske prinsebrødrene har kjølnet. Foto: NTB scanpix
DÅRLIG STEMNING: Det har lenge blitt antatt at stemningen mellom de britiske prinsebrødrene har kjølnet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått en måned siden det ble kjent at prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) ønsker å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter. Siden har det kommet frem at hertugparet mister titler og apanasje som følge av valget.

For to uker siden dro Harry til Canada, hvor Meghan og Archie (9 md.) befinner seg, og hvor det er forventet at hertugparet skal starte sitt nye liv utenfor det britiske kongehuset.

Det betyr at Harry og storebror prins William (37) kommer til å tilbringe mye tid på hver sin side av Atlanterhavet, noe som trolig gjør det vanskeligere å pleie forholdet - som tabloidene i lengre tid har hevdet er kjølnet.

Brødrene kan likevel se ut til å ha funnet en løsning, selv om det ikke bare har vært enkelt.

Ustanselig rykteflom

En venn av kongefamilien hevdet nylig til magasinet People at prinsebrødrene slett ikke var gode venner da Harry dro til Canada i slutten av januar.

- De forlot ikke hverandre på noen god måte, men de er begge lettet over at det hele er over, sa kilden til magasinet, og la til:

- Kanskje de ikke tenkte gjennom ting akkurat slik de kunne ha gjort, men de ønsket å være lykkelige. Hvem kan klandre dem for det? sa familievennen, med henvisning til Meghan og Harry.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer