Prins George fyller ni år:

- De er prikk like!

Kongehuset deler nytt bilde av prins George på bursdagen.

NYTT BILDE: Prins George fyller ni år fredag 22. juli. I den anledning har det britiske kongehuset delt et nytt bilde av prinsen. Foto: The Duchess of Cambridge/ Kensington Palace/ REUTERS/ NTB
NYTT BILDE: Prins George fyller ni år fredag 22. juli. I den anledning har det britiske kongehuset delt et nytt bilde av prinsen. Foto: The Duchess of Cambridge/ Kensington Palace/ REUTERS/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at hertuginne Kate (40) og prins William (40) er svært stolt av sønnen prins George, som fyller hele ni år fredag 22. juli.

I den anledning deler det britiske kongehuset et helt nytt portrettbilde av den unge prinsen. Deriblant Sky News har omtalt det nye bildet, og skriver at det ble tatt tidligere denne måneden.

- Tradisjon

Og personen som sto bak kamera var ingen profesjonell hoff-fotograf. Bildet av prins George ble nemlig knipset av ingen ringere enn hertuginne Kate selv. Hun er nemlig kjent for å ta bilder av barna sine for å markere milepælene.

På hertugparets offisielle Instagram-konto gratulerer de også sønnen sin med den store fødselsdagen.

«George fyller 9 år», skriver hertugparet til bildet som viser en smilende prins George stående ved kysten i Storbritannia, hvor han er ikledd en lyseblå poloskjorte.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, har også fått med seg det nye bildet av prinsen. Hun forteller at det er en tradisjon at Kate tar egne bilder av barna sine.

- Hipp hurra for bursdagsprinsen George! Tradisjon tro er det moren, hertuginne Kate, som står bak kamera. Hun tar nesten alltid bursdagsbildene som offentliggjøres av barna, noe som resulterer i gode, ekte smil og glitrende øyne fra de søte små, mener hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer