Meghan og Harry:

- De er på husjakt i Los Angeles

Hertugparet av Sussex skal være på husjakt for sommeren.

NYE JAKTMARKER: Prins Harry, hertuginne Meghan og sønnen Archie skal visstnok ha planer om å tilbringe tid i Los Angeles fremover. Foto: NTB scanpix
NYE JAKTMARKER: Prins Harry, hertuginne Meghan og sønnen Archie skal visstnok ha planer om å tilbringe tid i Los Angeles fremover. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Nye kilder forteller, ifølge E! News, at hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) skal tilbringe sommeren i førstnevntes hjemby - nemlig Los Angeles.

Det er snart en måned siden hertugparet tok beslutningen om å trekke seg tilbake fra kongefamilien, og i ettertid har de stort sett tilbrakt tiden sin i Canada. Men når sommeren kommer ønsker de tilsynelatende å forflytte seg til solfylte California.

Visse krav til huset

Kilder til E! News skal nylig ha avslørt at de har begynt å se etter hus på internett, og er i gang med en intervjuprosess for å finne sikkerhetsvakter. Meghan og Harry skal ha kontaktet folk i L.A., og gitt beskjed om at de gjerne vil ha et sikkerhetsteam med lokale ansatte.

- De håper på å finne noe som kan utfylle deres krav og behov, utdyper kilden.

FLYTTER PÅ SEG: Kilder hevder at Meghan og Harry ønsker å tilbringe tid i California så vel som i Canada fremover. Her avbildet sammen med dronning Elizabeth. Foto: NTB scanpix
FLYTTER PÅ SEG: Kilder hevder at Meghan og Harry ønsker å tilbringe tid i California så vel som i Canada fremover. Her avbildet sammen med dronning Elizabeth. Foto: NTB scanpix Vis mer

Meghan har visstnok spesifikke kriterier for California-hjemmet. Hun ønsker å være i stand til å være vertinne for venner og holde selskap, og samtidig ha muligheten til å utføre jobbmøter hjemme.

- Det er noen av kravene som er viktig for henne, skal kilden ha uttalt.

Da dronning Elizabeth kom med sin første uttalelse etter at Meghan og Harry trakk seg tilbake, fortalte hun at hertugparet ville bo delvis i Canada, og delvis i Storbritannia i en overgangsperiode.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Hertugparet var litt mer vage i sin opprinnelige uttalelse angående bosituasjonen.

- Vi planlegger å balansere tiden mellom Storbritannia og Nord-Amerika, og vil fortsette med å overholde vår plikt overfor dronningen, fortalte de blant annet i uttalelsen sin i starten av januar.

Nå kan det altså virke som at Meghan og Harrys planer begynner å bli mer spesifikke.

Tilknytning til L.A.

Det er allerede blitt spekulert på at hertugparet kommer til å ende opp i Los Angeles etter hvert. Det er i så fall kanskje ikke så overraskede, ettersom Meghan har en spesiell tilknytning til den populære storbyen.

Hun er både født og oppvokst i Los Angeles, og tilbrakte mange år der før hun flyttet til Toronto for innspillingen av «Suits».

I følge den britiske avisen Observer, skal ryktene om en husjakt ha begynt å svirre allerede i september. Blant grunnene til at Meghan ønsker å tilbringe tid i Los Angeles er, ifølge Observer, fordi hun elsker livsstilen og privatlivet der.

Hvis hun ønsker å komme tilbake til sin tidligere bransje, er L.A. definitivt et fornuftig valg. Ifølge kilder til Us Weekly er Meghan på jakt etter en agent - eller en som kan hjelpe til med «fremtidige prosjekter».

I følge Observer har blant andre innholdsansvarlig for Netflix, Ted Sarandos, sagt at han er interessert i å samarbeide med Meghan i fremtiden.

STRID: Det skal være stor uenighet innad i den britiske kongefamilien etter at det ble klart at Meghan og Harry ønsker å trekke seg tilbake. Se og Hørs kongehusekspert forklarer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bryllupsreality?

Og det kan se ut til at Netflix allerede har klart å forsegle en avtale med hertuginnen. New York Posts Page Six meldte nemlig nylig at Meghan skal være klar for reality-tv.

Ifølge Page Six skal 38-åringen medvirke i «I do, redo», en Netflix-serie hvor par som ikke fikk den bryllupsdagen de så for seg får mulighet til å gifte seg på nytt.

Etter planen skal hertuginnen medvirke sporadisk, mens bestevenninnen hennes, bryllupsplanlegger Jessica Mulroney, er programleder. Det bekrefter en kilde som hevder å være tett på produksjonen overfor New York Post.

SESONGFINALE: TV-stjerne Meghan Markle gjør avkall på yrket som skuespiller når hun gifter seg med Storbritannias prins Harry den 19. mai 2018. Helt på slutten av sesong syv, som går på lufta i USA i disse dager, gifter rollefiguren hennes, Rachel Zane, seg tilsynelatende med sin utkårede, Mike Ross (Patrick J. Adams). Vis mer

Kan overta oppgavene

Hertugparets avgjørelse om å trekke seg tilbake fra sine kongelige oppgaver, har medført mye oppstyr og forårsaket en del konsekvenser. En av disse konsekvensene er at kongehuset er blitt «underbemannet».

I januar ble det kjent at prinsessene Eugenie (29) og prinsesse Beatrice (31) kan komme til å overta noen av oppgavene til prins Harry og hertuginne Meghan.

Den kongelige biografiforfatteren Robert Lacey, som er konsulent for Netflix' kongelige dramaserie «The Crown», tror prins Andrews døtre vil bli bedt om å trappe opp. Det forteller han til Hello! Magazine.

- Det er helt klart at en av konsekvensene blir at Beatrice og Eugenie nå skal fremover i rekkene, hvis de er villige til det selv, forteller Lacey til magasinet.

Hvis to velger å forlate familien, i dette tilfellet Meghan og Harry, må to inn. Det er forfatteren helt klar på.

- Jeg er sikker på at de kommer til å tre frem og bli ønsket velkommen. Det er det familien trenger, da det ennå er 15 år til prins George sin generasjon kan stille opp, utdyper han videre.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

LES OGSÅ: Kjærestene var utro - med hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer