Meghan og Harry:

- De er på husjakt i Los Angeles

Hertugparet av Sussex skal være på husjakt for sommeren.

NYE JAKTMARKER: Prins Harry, hertuginne Meghan og sønnen Archie skal visstnok ha planer om å tilbringe tid i Los Angeles fremover. Foto: NTB scanpix
NYE JAKTMARKER: Prins Harry, hertuginne Meghan og sønnen Archie skal visstnok ha planer om å tilbringe tid i Los Angeles fremover. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Nye kilder forteller, ifølge E! News, at hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) skal tilbringe sommeren i førstnevntes hjemby - nemlig Los Angeles.

Det er snart en måned siden hertugparet tok beslutningen om å trekke seg tilbake fra kongefamilien, og i ettertid har de stort sett tilbrakt tiden sin i Canada. Men når sommeren kommer ønsker de tilsynelatende å forflytte seg til solfylte California.

Visse krav til huset

Kilder til E! News skal nylig ha avslørt at de har begynt å se etter hus på internett, og er i gang med en intervjuprosess for å finne sikkerhetsvakter. Meghan og Harry skal ha kontaktet folk i L.A., og gitt beskjed om at de gjerne vil ha et sikkerhetsteam med lokale ansatte.

- De håper på å finne noe som kan utfylle deres krav og behov, utdyper kilden.

Meghan har visstnok spesifikke kriterier for California-hjemmet. Hun ønsker å være i stand til å være vertinne for venner og holde selskap, og samtidig ha muligheten til å utføre jobbmøter hjemme.

- Det er noen av kravene som er viktig for henne, skal kilden ha uttalt.

Da dronning Elizabeth kom med sin første uttalelse etter at Meghan og Harry trakk seg tilbake, fortalte hun at hertugparet ville bo delvis i Canada, og delvis i Storbritannia i en overgangsperiode.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer