- De er klare for å gifte seg

Kongelig ekspert mener det kongelige bryllupet vil stå like etter jul...

KLAR FOR BRYLLUP?: Kongelig ekspert hevder Kate Middleton og prins William kommer til å gifte seg innen kort tid. Foto: All Over Press
KLAR FOR BRYLLUP?: Kongelig ekspert hevder Kate Middleton og prins William kommer til å gifte seg innen kort tid. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Etter å ha holdt verden på pinebenken i flere år, er Kate Middleton (28) nå klar for å gifte seg med en av verdens mest ettertraktede ungkarer, hevder den kongelig eksperten Ingrid Seward.

Ifølge eksperten som People har vært i kontakt med kommer prins William (28) mest sannsynlig til å fri til sin kjæreste gjennom 8 år, i februar i 2011.

- De kommer ikke til å annonsere noe før jul, fordi William må spørre dronningen først. Men når det er overstått, kommer bryllupet til å stå like etter, sier Seward.

Det svært private paret, som nesten alltid ankommer og forlater selskaper separat, satte fyr i forlovelsesryktene da de for en gangs skyld dukket opp sammen til en felles venns bryllup.

De sjokkerte alle de de kom ut av steinkirken, og hilste til horden av fotografer som ventet utenfor.

- Kanskje dette er et hint om at de snart skal gifte seg selv, skriver People.

Ifølge avdøde prinsesse Dianas tidligere livvakt, er dette noe vi kommer til å få se mer av i fremtiden.

- Dette er bare begynnelsen. Vi kommer til å få se mye mer av Kate på den kongelige arenaen, sier Ken Wharfe.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Se, så bedårende!