Prins Harry og kong Charles

- De er hyklere

Bokbombe truer forholdet.

NYE DETALJER: En boklekkasje kan se ut til å slå ytterligere sprekker i forholdet til den britiske kongefamilien. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB
NYE DETALJER: En boklekkasje kan se ut til å slå ytterligere sprekker i forholdet til den britiske kongefamilien. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken fylte den britiske monarken kong Charles 75 år, og sønnen, prins Harry (39), var som kjent ikke invitert til feiringen.

I etterkant har en rekke utenlandske medier meldt at 39-åringen ringte faren sin for å gratulere ham med dagen, og at også hertuginne Meghan (42) og barna Archie (4) og Lilibet (2) skal ha sendt sine gratulasjoner.

ISFRONT: De siste årene har stemingen mellom far og sønn vært alt annet enn god. Foto:Tim Rooke / REX / Shutterstock / NTB
ISFRONT: De siste årene har stemingen mellom far og sønn vært alt annet enn god. Foto:Tim Rooke / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

En kilde har uttalt til Telegraph at det var en tydelig endring og bedring i tonen mellom far og sønn. Kilden hevder også at de to har planlagt en ny samtale neste uke, i håp om å forbedre forholdet.

Nå kan det imidlertid se ut til at en boklekkasje kan slå ytterligere sprekker i familieforholdet.

Publikum seg en overraskelse da de så hertuginne Meghan og prins Harry på tribunen. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Tiktok. Vis mer

Om knappe to uker kommer kongehus-korrespondent og forfatter Omid Scobie (42) med boken «Endgame». Her går han inn på forholdet innad i kongefamilien, ifølge People.

I et utdrag fra den kommende boken påstår blant annet Scobie at Harry fikk lite informasjon om dronningens helse i tiden før hun døde. Han går inn i dype detaljer og maler et bilde av en ensom Harry som måtte håndtere situasjonen isolert fra familien.

«William ignorerte ham. Han ville tydeligvis ikke treffe broren sin», skriver Scobie.

Forfatteren hevder at Harry og Meghan hadde «ingen anelse» om at dronning Elizabeth var i ferd med å gå bort. Samtidig antyder han at forholdet mellom Harry og William er umulig å reparere.

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om slåsskampen han hadde med broren sin prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

«Når det kommer til hva han føler for broren Harry i kjølvannet av 'Spare', så er det tydelig mye sinne her. Han føler seg forrådt og trist over situasjonen [ …]. Han føler at han har mistet Harry og ønsker ikke å kjenne denne versjonen av ham», skriver Scobie om prins William.

Slottet nekter å kommentere utdraget fra boken, ifølge Daily Mail. Om den kommende boken vil ha noe påvirkning på familieforholdet, gjenstår å se.

I kjølvannet av kong Charles sin bursdag ble det meldt om en hyggelig tone mellom 75-åringen og Harry. Telefonsamtalen har vekket stor interesse, og også blitt kritisert.

- Harry og Meghan er hyklere som velger å lekke samtalen, sier en kilde til Page Six.

- De kjemper for privatliv når det passer dem, men når Harry får prate med faren sin på telefonen så ender det i avisen, avslutter kilden.

En video av prinsesse Kate av Wales gikk viralt etter at hun viste noen imponerende bevegelser. Klipp: Tiktok/l0velycatherin. Video: Thea Hope Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg angrer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer