RYSTET: «Nå er det på tide at hoffets kriserådgivere setter ned foten. Det surrer av rykter, og norske Tora trenger ikke å være den eneste som føler seg foranlediget til å fortelle at hun har vært sammen med gutten som skal bli hertug», skriver  Foto: Stella Pictures
RYSTET: «Nå er det på tide at hoffets kriserådgivere setter ned foten. Det surrer av rykter, og norske Tora trenger ikke å være den eneste som føler seg foranlediget til å fortelle at hun har vært sammen med gutten som skal bli hertug», skriver Foto: Stella PicturesVis mer

- De er fortsatt sammen

Det svenske hoffet ber om fred for prinsesse Madeleine og Jonas.

SEHER.NO: Tirsdag morgen kunne man i Se og Hør lese intervjuet med Tora Uppstrøm Berg (21) fra Meråker, der Trøndelags-jenta forteller at hun har hatt et forhold til den svenske prinsessens forlovede, Jonas Bergstrøm (31).

Dermed fortsetter kjærlighets-problemene til prinsesse Madeleine (27) med uforminsket styrke. Nyheten har skapt store overskrifter hos våre svenske naboer, skriver VG.
 
«Bryt forlovelsen, Madeleine», skriver Aftonbladets politiske kommentator og stedfortredende ansvarlige redaktør Lena Mellin i en kommentar i onsdagens avis.

Hun utelukker ikke at det kommer flere avsløringer i ren Tiger Woods-stil.

«Nå er det på tide at hoffets kriserådgivere setter ned foten. Det surrer av rykter, og norske Tora trenger ikke å være den eneste som føler seg foranlediget til å fortelle at hun har vært sammen med gutten som skal bli hertug», skriver hun.

Det svenske hoffet ba onsdag pressen la paret være i fred.

- Prinsesse Madeleine og Jonas Bergström er fortsatt et par og de trenger nå å få være i fred, sier Nina Eldh, hoffets informasjonssjef, til Aftonbladet.

Det  var i helgen at det kom det fram i svenske Expressen at Madde hadde kastet forloveden ut av leiligheten. Årsaken til de kongelige kjærlighetsproblemene kan sikkert ha vært mange. Men da Jonas Bergstrøm i fjor påske var på en guttetur til det svenske skisports-stedet Åre, skjedde det saker og ting…

Se og Hør forteller denne uken hvordan Maddes forlovede skal ha seilt under falsk flagg ved å kalle seg «Jacob Bernström», sjekket opp norske Tora, etter dennes utsagn, og at de to skal ha vært «intime» på hotellet der han bodde sammen med kompisene.

Sjefredaktør i Svensk Damtidning, Karin Lennmor, er også sjokkert over sakens utvikling.

- Jeg er redd vi får en ny Tiger Woods-sak, sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Madde rømmer landet alene