- De er forlovet

Monacos befolkning kan begynne å glede seg til et nytt kongelig bryllup, ifølge fransk blad.

<strong>GIFTER SEG?:</strong> Andrea Casiraghi har vært sammen med Tatiana Santo Domingo siden 2004. Nå hevder franske Vogue at paret skal ha forlovet seg og planlegger bryllup neste år. Foto: Fame Flynet Norway
GIFTER SEG?: Andrea Casiraghi har vært sammen med Tatiana Santo Domingo siden 2004. Nå hevder franske Vogue at paret skal ha forlovet seg og planlegger bryllup neste år. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Prinsesse Carolines (55) eldste sønn Andrea Casiraghi (28) har fridd – og fått ja – fra sin kjæreste Tatiana Santo Domingo (27). Det melder franske Vogue – som er velkjent for sine troverdige kilder i fyrstefamilien.

Ifølge bladet skal bryllupet stå i 2013 – to år etter drømmebryllupet til Andreas onkel, fyrst Albert (55) og fyrstinne Charlene (34).

Andrea var tidligere kjent som litt av en skjørtejeger – og har hatt mange kortvarige forhold med skjønnheter fra Spania, Tyskland, Frankrike og hjemlandet.

Men sommeren 2004 kapret Tatiana playboyprinsens hjerte. Paret møtte hverandre gjennom studier i Paris. I de åtte årene som er gått har paret hatt et stabilt forhold.

Derfor har monegaskerne i lang tid har trodd at Tatiana og Andrea snart vil gifte seg.

Den siste tiden har det også blitt spekulert i at Andreas colombianske kjæreste er gravid – men dette er ikke bekreftet av paret selv.

Andrea er nummer to i arverekken til tronen i Monaco etter sin mor, prinsesse Caroline.

Dersom barnløse Charlene og Albert ikke lykkes med å få arvinger sammen vil Andrea og Tatiana en gang i fremtiden bli fyrst og fyrstinne!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette bildet skaper nye rykter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer