- De er blitt kjærester igjen

Prins Harry og Chelsy Davy gjemte seg i bagasjerommet for å unngå stirrende blikk...

GIFTEMÅL I SIKTE: Britene spekulerer nå i om prins Harry snart kommer til å følge etter prins William, og fri til sin vakre kjæreste. Foto: AP
GIFTEMÅL I SIKTE: Britene spekulerer nå i om prins Harry snart kommer til å følge etter prins William, og fri til sin vakre kjæreste. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO:  Tre måneder etter at det ble slutt mellom prins Harry (26) og Chelsy Davy (25), skal de tidligere turtelduene ha funnet tonen igjen, ifølge The Sun.

Paret ble ifølge avisa sett sammen sent mandag natt da de forlot den private og eksklusive klubben Beaufort House, til tross for at de anstrengte seg for ikke å bli sett sammen.

På veien hjem skal de to - som har kjent hverandre i over fem år- ha krøpet inn i bagasjerommet på prins Harrys Jaguar, for å unngå å bli tatt bilde av sammen.

- Ingen av de to virket beruset og de klatret inn i bagasjerommet, som om det var helt naturlig for dem, sier et øyenvitne til The Sun.

Prins Harry har flere ganger blitt koblet tilbake til vakre Chelsy, sist da det ble kjent at hun har blitt invitert i det kommende bryllupet til hans bror prins William og Kate Middleton.

Ifølge venner av prins Harry, skal han også ha gitt henne et ekslusivt armbånd verdt over 10 000 kroner i julegave.

Hoffreporter i Se og Hør, Kjell Arne Totland, tror prins Harry og Chelsy Davy kan gå mot en lang framtid sammen.

-  Det har vært litt fram og tilbake mellom Harry og Chelsy i årenes løp, men det er tydelig at de to har en helt spesiell kjemi og har vanskelig for å gi slipp på hverandre. Det ville derfor ikke overraske meg det minste om det blir de to til slutt, sier han.

Men det knytter seg en usikkerhet til nyheten om at de to unge elskende er blitt sammen igjen.

- Vi vet jo ikke i hvilken grad det virkelig har vært brudd mellom Chelsy og Harry. Offisielt kom det til brudd mellom dem sist høst. Men kanskje var dette bare en avledningsmanøver - for at hun skulle få fred fra pressen mens hun oppholdt seg i Afrika i noen måneder, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikset på tennene før bryllupet