SKINNET KAN BEDRA: Danskenes to prinser, kronprins Fredrik og prins Joachim gir inntrykk av å være verdens beste venner. Men skinnet kan bedra, skriver Svenskdam. Foto: Stella Pictures
SKINNET KAN BEDRA: Danskenes to prinser, kronprins Fredrik og prins Joachim gir inntrykk av å være verdens beste venner. Men skinnet kan bedra, skriver Svenskdam. Foto: Stella Pictures Vis mer

De danske prinsene snakker knapt sammen

Nå rapporterer den danske avisen Ekstrabladet at brødrene er alt annet enn gode venner.

SEHER.NO: Danskenes to prinser, kronprins Fredrik og prins Joachim gir inntrykk av å være verdens beste venner. Men skinnet kan bedra.

Den danske kongefamilien fremstår å være veldig nære hverandre. Ofte kan de to brødrene stå dypt konsentrerte i samtaler. Det er derfor lett å tro at de to er bestevenner. Men virkeligheten er en helt annen.

Nå rapporterer den danske avisen Ekstrabladet at de to prinsene er alt annet enn gode venner. Sannheten er at de to brødrene sjelden har kontakt med hverandre, og om det skjer noe stort i deres liv, ringer de knappest nok for å fortelle om det.

Et veldig akutuelt eksempel på hvor langt prinsene står fra hverandre, er Mary og Fredriks tvilling-graviditet. Kronprinsparet fikk rede på den gode nyheten allerede i mai, mens Joachim fikk først vite de gledelige nyhetene i slutten av juli. 

Når Ekstra Bladet spør prins Joachim om dette svarer han utflytende.

- Det er visse beskjeder man ikke kan gi over telefonen, sier prins Joachim til Ekstra Bladet.

Det er tydelig at forholdet mellom de to danske prinsene er ganske dårlig, skriver Svenskdam. Men sånn har det ikke alltid vært. De hadde tidligere mer kontakt, men etter Joachims skilsmisse fra grevinne Alexandra ble dette forandret.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Gravid med tvillinger