Dåpsgjestene deles opp etter rang

Om to uker er det klart for kongelig dåp, men ikke alle gjestene får være med på festlighetene.

NYBAKTE TVILLINGFORELDRE: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik viste stolt frem sine nyfødte tvillinger før de forlot Rigshospitalet den 14. januar.  Foto: Stella Pictures
NYBAKTE TVILLINGFORELDRE: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik viste stolt frem sine nyfødte tvillinger før de forlot Rigshospitalet den 14. januar. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den 14. april er det duket for kongelig dåp i Danmark, når kronprinsparet skal døpe sine tvillinger.

Tvillingdåpen skal holdes i Holmens kirke i København, og først da får folket vite hva Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har valgt å kalle de to små.

Det er duket for en kjempefest i den danske hovedstaden, men ifølge Ekstrabladet, er det ikke alle gjestene som får delta på samtlige fester.

Etter dåpen i Holmens Kirke, holder kronprinsparet en mottagelse for et par hundre gjester på Amalienborg Slott, men etter det blir noen av gjestene nemlig luket ut.

Ifølge den danske avisen blir gjestene da redusert ned til omlag 60 av de viktigste gjestene, som får bli med på middagen klokken 18.00.

De kongelige tvillingene kom til verden på Rigshospitalet i København lørdag 8. januar. Interessen rundt tvillingenes ankomst har vært enorm siden lenge før fødselen - og den blir nok ikke mindre på dåpsdagen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kronprins Frederik farger håret