FORELSKET: Prins Joachim stråler av lykke etter at han traff Marie. Foto: All Over Press
FORELSKET: Prins Joachim stråler av lykke etter at han traff Marie. Foto: All Over PressVis mer

Danskenes nye prinsesse?

Prins Joachim tok frøken Marie Cavallier med i barnedåp!

SEHER.NO:  Prins Joachim av Danmark (38) og hans kjæreste Marie Cavallier (31) så svært så forelsket ut, der de tilbragte dagen i barnedåp hos de styrtrike eierne av Valdemar Slot sist helg.


Den stolte eier, baronesse Caroline Fleming og hennes velstående engelske ektemann Rory Fleming, er nære venner av både Prins Joachim og Marie. Deres andre barn Josephine Margaretha Victoria Fleming var dagens midtpunkt, men måtte nok konkurrere om oppmerksomheten med vakre franske frøkenen.


Marie strålte av lykke der hun på høye hæler og i lyserød drakt elegant matchet kirkens blomsterutsmykning og prins Joachims rosafargede slips.


- Hun sa ikke så mye. Det var heller ikke nødvendig. Det forelskede parets kroppspråk sa mer enn ord, hevder danske B.T.


Spørs på dronningen...
At paret kom ut av kirken rett etter storebror Frederik (39), betyr vel at Marie og kronprinsesse Mary (35) for lengst har lært hverandre å kjenne. Mens kronprinsessen fikk æren av å være en av dåpsbarnets syv faddere, gjenstår det å se om dronning Margrethe er klar for å ønske Marie velkommen i Frederik og Marys barnedåp i Fredensborg Slotskirke 1. juli.


Også prins Joachims tidligere kone, forhenværende prinsesse Alexandra (31), nå grevinne av Fredriksborg, kom hånd i hånd med sin yngre mann, Martin Jørgensen. Joachim og Alexandras felles sønner var imidlertid ikke til stede under dåpen.


Knallrød
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var blant de aller første gjestene som ankom slottet. Joachim og Marie kom noe senere, med selveste Joachim bak rattet på sin smekre Maserati. De så begge svært så avslappede ut, med Joachim i sin knallrøde skjorte.


- Det har kommet mer farge på Joachim etter at han møtte Marie. Han er friskere i håret, og virker superglad, bemerker kongelige bekjentskaper.


Er det nå bare et spørsmål om tid før en offisiell forlovelse blir kunngjort?