Courtney Love og prins Andrew:

Courtney Love slår alarm etter prinsebesøk

Svarer på påstander om «uannonsert sex-besøk».

BEKREFTER AT DE MØTTES: Etter at The Sun publiserte en pikant historie om prins Andrew og Courtney Love, svarer sistnevnte nå på saken. Her er prins Andrew og Courtney Love avbildet i forbindelse med det som skal være «Grinchen»-premieren i november 2000. Foto: NTB Scanpix
BEKREFTER AT DE MØTTES: Etter at The Sun publiserte en pikant historie om prins Andrew og Courtney Love, svarer sistnevnte nå på saken. Her er prins Andrew og Courtney Love avbildet i forbindelse med det som skal være «Grinchen»-premieren i november 2000. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For noen dager siden publiserte The Sun en oppsiktsvekkende artikkel, der Courtney Love (55) angivelig kom med rystende påstander om britiske prins Andrew (59).

Avisen skrev at sistnevnte ved en tidligere anledning skal ha forsøkt å forføre Kurt Cobains enke, da han uannonsert dukket opp på døren hennes i Los Angeles midt på natten.

Ifølge artikkelen ble de to introdusert for hverandre via den nå avdøde Jeffrey Epstein, hvor Courtney Love videre siteres på følgende vis:

«Jeg lå i sengen da noen ringte på døren klokka ett på natten. Jeg tok på meg tøflene mine og en morgenkåpe, og utenfor sto den andre sønnen til dronningen sammen med en livvakt».

«Han sa at han fikk adressen min fra en felles venn og at han var på utkikk etter en gøy kveld i Hollywood, noe jeg tydeligvis kunne tilby ham. Han virket å være på utkikk etter sex og var svært flørtende.»

PRESISERING: Courtney Love tok til sosiale medier etter at The Sun publiserte sin artikkel. Foto: NTB Scanpix
PRESISERING: Courtney Love tok til sosiale medier etter at The Sun publiserte sin artikkel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FORFERDET: Prins Andrew har blitt utgangspunkt for mye negativ omtale i forbindelse med Jeffrey Epstein-saken. Foto: NTB Scanpix
FORFERDET: Prins Andrew har blitt utgangspunkt for mye negativ omtale i forbindelse med Jeffrey Epstein-saken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bekrefter hjemmebesøk

Under besøket skal Love også ha tilbudt seg å lage te til prinsen, som ble servert i en vintage-kopp med et bilde av hans mor, dronning Elisabeth. 55-åringen siteres deretter på at «vi begge synes det var morsomt».

Problemet med The Suns artikkel er imidlertid det at - nesten - ingenting stemmer, ifølge Love. På sin Instagram-profil slår 55-åringen hardt tilbake mot det hun stempler som ren fabrikkering. Samtidig bekrefter hun at et møte mellom dem har funnet sted.

- Jeg møtte prins Andrew med en gruppe venner i 2001 cirka ... Vi var i mitt hus, og han kom på besøk. Han var høflig, han skrøt av teen jeg lagde, noe som gjorde meg glad. Så dro han. Det er alt. Jeg kan ikke huske å ha møtt ham i ettertid, og jeg kjenner ham ikke, skriver hun, og legger ved et bilde av at de to holder rundt en tekanne.

Ifølge det britiske musikkmagasinet NME har Love ikke bare avkreftet seksuelle tilnærmelser fra prinsen, men hun påstår også hardnakket at Epstein aldri introduserte dem for hverandre.

- Jeg kjente ikke Epstein. Prins Andrew kom på besøk og drakk te sammen med noen venner. Det er alt, resten baserer seg på løgn og sladder, skrev 55-åringen på Instagram, gjengitt av NME.

Musikkmagasinet siterer også Daily Mail på at en ansatt ved Buckingham Palace, i likhet med Love, avviser de pikante påstander rundt besøket.

Funnet død

The Suns artikkel har vakt særlig oppsikt da den kommer i kjølvannet av anklager om seksuelle overgrep begått av prins Andrew.

De alvorlige beskyldningene kom til overflaten etter at Mail on Sunday publiserte en video som angivelig viser ham hjemme hos Jeffrey Epstein i 2010. Prinsen selv var forferdet over anklagene, mens Buckingham Palace slo hardt tilbake mot påstandene i en offentlig kunngjøring.

«Hans Kongelige Høyhet fordømmer utnyttelsen av ethvert menneske, og antydningen om at han skulle støtte, delta i eller oppmuntre til noen som helst slik aktivitet, er avskyelig», heter det i en erklæring fra Buckingham Palace i august.

Epstein, som hadde en kjendistung omgangskrets, ble 10. august funnet død i fengselet der han var innsatt, siktet for menneskehandel og ett seksuelt overgrep mot en mindreårig. Han er tidligere dømt for seksuelle overgrep.

FUNNET DØD: Milliardæren Jeffrey Epstein ble i august funnet død på sin egen celle. Foto: NTB Scanpix
FUNNET DØD: Milliardæren Jeffrey Epstein ble i august funnet død på sin egen celle. Foto: NTB Scanpix Vis mer

66-åringen avventet rettssak da han tok sitt eget liv, noe myndighetene har konkludert med. Han nektet hele tiden for anklagene.

LES OGSÅ: Raser mot beskyldninger om seksuell trakassering

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer