Fyrstinne Charlene:

Comeback etter tre år

Fyrstefamilien har fått mye oppmerksomhet i forbindelse med Formel 1-løpet.

OVERRASKET: Fyrstinne Charlene og fyrst Albert tok med barna på billøp. Foto: Benoit Tessier/REUTERS/NTB
OVERRASKET: Fyrstinne Charlene og fyrst Albert tok med barna på billøp. Foto: Benoit Tessier/REUTERS/NTB Vis mer
Publisert

Søndag var nok manges øyne rettet mot det ikoniske Monaco Grand Prix i Formel 1. Flere stjerner var til stede, og selv om løpet i seg selv fikk enorm spalteplass verden over, er det kanskje fyrstinne Charlene av Monaco (44) som har fått mest oppmerksomhet i ettertid.

Fyrstinnen, som er gift med fyrst Albert (64), har som kjent tilbrakte mye tid borte fra både Monaco og ektemannen, men også parets tvillinger Gabriella og Jacques (7), det siste året.

Hun har imidlertid dukket opp på ulike tilstelninger den siste tiden, noe hun også gjorde under Formel 1-løpet i helgen, med ektemannen og tvillingene ved sin side.

Comeback

Dette var første gang på tre år at Charlene var til stede ved løpet, skriver blant andre People. Fyrsteparet skal blant annet ha snakket med førerne fra Team Mercedes, Red Bull og Aston Martin.

SAMMEN IGJEN: Hele fyrstefamilien var samlet under Formel 1-løpet. Foto: Loic Venance/AFP/NTB
SAMMEN IGJEN: Hele fyrstefamilien var samlet under Formel 1-løpet. Foto: Loic Venance/AFP/NTB Vis mer
TIL VINNEREN: Fyrstinne Charlene overrakte pokalen. Foto: Andrej Isakovic/AFP/NTB
TIL VINNEREN: Fyrstinne Charlene overrakte pokalen. Foto: Andrej Isakovic/AFP/NTB Vis mer

Mens Albert og sønnen bar hver sin dress for anledningen, hadde fyrstinnen på seg en blå drakt. Syv år gamle Gabriella bar en blomsterkjole.

I etterkant av løpet overrakte 44-åringen pokalen til Red Bull-fører Sergio Pérez (32) som vant løpet. Familien på fire sto også på podiet da stjernen feiret seieren.

FULL FEIRING: Boblene sprutet foran fyrstefamilien. Foto: Benoit Tessier/REUTERS/NTB
FULL FEIRING: Boblene sprutet foran fyrstefamilien. Foto: Benoit Tessier/REUTERS/NTB Vis mer

Med seg på pallen hadde 32-åringen Ferraris Carlos Sainz (27), og Red Bull-lagkamerat Max Verstappen (24).

DRAMATISK: Det var dramatiske bilder i traileren til sesong tre av «Forumula 1». Video: Netflix Vis mer

Sykdom

Helsetilstanden til fyrstinnen har over en lengre periode vært et stort mysterium og hun har som nevnt holdt en svært lav profil helt frem til nylig.

Under et intervju med avisen Monaco-Matin fortalte hun tidligere denne måneden om hvordan den siste tiden hadde vært etter at hun returnerte tilbake til fyrstedømmet.

HUMPETE: Svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel var vertskap for besøket det norske kronprinsparet hadde lagt til Stockholm. Første dag med besøk fikk en noe humpete start. Video: Caroline Vagle / Se og hør Vis mer

- Da jeg kom tilbake til fyrstedømmet, fokuserte jeg all min energi på barna mine, mannen min og helsen min fordi de er min prioritet. Jeg er veldig glad for å være hjemme i Monaco og med familien min, fortalte Charlene.

Videre fulgte hun også opp med at hun er fast bestemt på å overvinne helseproblemene sine.

- Helsetilstanden min er fortsatt skjør og jeg vil ikke gå for fort frem. Veien har vært lang, vanskelig og så smertefull. I dag føler jeg meg roligere, sa hun, samtidig som hun avfeide ryktene om at hun og ektemannen har problemer i ekteskapet.

LES OGSÅ: Skiller seg fra resten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer